Sony SongPal Link

Pressemelding fra Sony 6. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony annonserer nye måter å nyte musikk på i hjemmet

På CES 2015 introduserer Sony en rekke innovative teknologier som gir en oppsiktsvekkende ren og tilfredsstillende lydopplevelse i hele hjemmet.

Hør på musikk i hele huset via Wi-Fi med den nye SongPal Link som gir trådløs avspilling i flere rom. Få glede av flere produkter med høyoppløst lyd og utforsk et stort utvalg av underholdning på nett som dekker enhver musikksmak. Du kan til og med «kaste» musikken du lytter til på din smarttelefon eller nettbrett rett til høyttalerne med den nye Google Cast for Audio.

Med en mye høyere oppløsning enn MP3 og CD, fanger høyoppløst lyd selv de fineste nyansene i hver note og lar deg høre på musikken akkurat slik artisten ønsket at den skulle bli hørt. Du kan nå få en enda bedre trådløs musikkopplevelse takket være den effektive, nye LDAC-codec som overfører data tre ganger så raskt som ved en standard Bluetooth® streaming.

Sony har hatt et nært samarbeid med Google for å lansere Google Cast for Audio, som offisielt lanseres under CES. Google Cast for Audio er en ny og enkel måte å bruke store streaming-tjenester som Google Play Music, Deezer og mange andre, på dine høyttalere. Du trenger bare å trykke på «cast»-knappen i din lydapp på Android eller iOS, og velge en høyttaler eller gruppe av høyttalere, inkludert utvalgte lydplanker, trådløse høyttalere og hjemmekino AV-receivere fra Sony, for å sette i gang.

- Basert på suksessen til Chromecast, er vi glade for å utvide Google Cast-økosystemet ved å samarbeide med ledende produsenter som Sony, noe som vil gjøre det enda enklere for våre brukere å nyte musikk, nyheter, podcaster og mer på de beste høyttalerne de har i hjemmet, sier Suveer Kothari, Google Cast Director of Business Development.

SongPal Link for avspilling i flere rom lar deg nyte musikken du har lagret på din smarttelefon eller PC i hele huset med en utrolig lydkvalitet via Wi-Fi. Si farvel til musikk som hakker eller faller ut – forbedret dual-band Wi-Fi (2.4GHz/5GHz) betyr et mer stabilt signal med mindre forstyrrelser og sikrer en bunnsolid avspilling fra streaming-tjenester som Spotify Connect[1] og andre tjenester som støttes av Google Cast for Audio. Få glede av det beste ved alle disse tjenestene med lyd som oppskaleres til nær høyoppløst lydkvalitet med Sonys unike DSEE-HX™. Smart Zone Management prioriterer trådløs nettverkstrafikk, og lar deg nyte perfekt lyd i så mange rom du måtte ønske[2]. Oppsettet er utrolig enkelt og intuitivt: Kontroller alt fra din smarttelefon eller nettbrett med den siste versjonen av Sonys SongPal™-app (for Android og iOS).

Å lytte til musikk trådløst over Bluetooth® trenger ikke bety noe annet enn en kvalitetsrik lytteopplevelse. På CES viser Sony en rekke nye produkter – fra lydplanker og AV-receivere til hodetelefoner og trådløse høyttalere – som støtter den effektive, nye LDAC-codec. Frem til nå har overføring av høyoppløst lyd over ordinær Bluetooth-forbindelse vært ensbetydende med tung signalkomprimering som svekker lydkvaliteten. Med LDAC blir imidlertid kodingen dramatisk forbedret, noe som fører til at musikk enkelt kan strømmes fra enheter som den nye NWZ-ZX2 Walkman® til kompatible produkter med lyd av høy kvalitet.

Pris og tilgjengelighet

Sonys nye serie av lydprodukter som leverer nye måter å høre musikk på, vil være tilgjengelig i Europa i løpet av de neste månedene.

Powered by Labrador CMS