Samsung Family Hub

Pressemelding fra Samsung 10. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung introduserer en helt ny kategori av kjøleskap under CES 2016

Oppkoblingsmuligheter, stor kapasitet og smarte løsninger leder vei når Samsung presenterer nye innovative produkter for kjøkkenet.

Samsung introduserer en helt ny kategori av kjøleskap som befester kjøleskapets rolle som kjøkkenets midtpunkt. Lanseringen er en del av Samsungs nye sortiment av innovative kjøkkenprodukter som presenteres under den internasjonale teknikk-messen CES 2016 i Las Vegas, 6-9 januar.

– Samsung har tilført ny energi og funksjonalitet til produktsortimentet hvitevarer. Med Family Hub har vi forandret den totale kjøkkenopplevelsen på en måte som kommer til å omdefinere hvordan konsumenter ser på bruksområdene for kjøleskap, sier Paal Anders Jansen, salgssjef for hvitevarer i Samsung Norge. Vi tar nå ett større steg opp mot ”Internet of Things” gjennom det oppkoblede kjøleskapet, og forflytter matlagingen og det smarte hjemmet til ett nytt nivå.

Premier for kjøleskapet Family Hub

Kjøleskapet Family Hub inneholder en rekke funksjoner som kobler familien sammen og hjelper til med å organisere matvarene i kjøleskapet. Kjøleskapet kan til og med tilby underholdning på kjøkkenet.

Kjøleskapet fungerer som en Hub som sammenkobler hjemmet, der all kommunikasjon vises på en 21.5 tommer HD LCD-skjerm, integrert på utsiden av kjøleskapsdøren oppe til høyre. Skjermen fungerer som en sentral der du blant annet kan legge inn, dele og koble opp kalenderen din, legge inn bilder, skrive huskelapper og legge igjen beskjeder. Alt dette gjøres raskt og enkelt via din smarttelefon.

Family Hub hjelper deg å holde orden i kjøleskapet ved å indentifisere hvilke varer du har eller mangler, samt holde kontrollen på utgangsdato for å minske matsvinn. Dette muliggjøres gjennom at tre avanserte kamera er installert i kjøleskapet, som fanger opp et bilde av innsiden av kjøleskapet hver gang du stenger døren. Bildene kan du se hvor og når som helst via din smarttelefon. Det gjør at du aldri trenger å lure på hva du har i kjøleskapet ditt når du er på butikken. Ta bare opp appen Samsung Smart Home og ta en titt i ditt Family Hub-kjøleskap. Kjøleskapet kan også være behjelpelig med å bestille matvarer online.

Kjøkkenet er hjemmets samlingsplass. Det har Family Hub tatt høyde for, og tilbyr derfor muligheten til å underholde venner og familie. Gjennom sine innebygde høgtalere eller oppkoblede Bluetooth-høgtalere, kan du spille musikk i hele hjemmet. Du kan også spille av din smart-tv og se dine favorittprogram direkte på kjøleskapets display.

Family Hub er tilbyr design og innovasjon, både på innsiden og utsiden. Med Samsungs eksklusive FlexZone™ kan du ved behov gjøre om en del av fryseren til en kjøl. Med systemet ”Triple and Metal Cooling” kan maten holdes fersk lengre gjennom å holde en høyere luftfuktighet og eteksakt temperaturnivå i hele kjøleskapet. Kjøleskapet har også flere energibesparingsfunksjoner.

Kjøleskapet Family Hub (modell RF56K9540SR/EE) kommer til å bli tilgjengelig på Nordiske markedet under sommeren 2016.Pris – 57990 NOK.

Powered by Labrador CMS