Samsung WW8500 AddWash

Pressemelding fra Samsung 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Glem aldri skittentøyet med den innovative vaskemaskinen AddWash

fHar du noen gang startet på en stor skittentøysvask med raskt oppdaget at ditt favorittplass ligger igjen i skittentøyskurven?

Samsungs WW8500 AddWash er ikke bare en toppmoderne og smart vaskemaskin, den er også utviklet for å løse det problemet gjennom at du enkelt kan trykke på pause og legge inn mer klær i vaskemaskinen under ett program. Med ett knappetrykk pauses vaskemaskinen og på et sekund åpnes en ekstra luke ovenfor hoved, stor nok til å legges ned alt fra underklær til jeans.

WW8500 AddWash kan også styres og overvåkes fra din smartphone (Android och iOS) for å følge med ytterlige når du vasker. Med Samsungs Super Speed klarer WW8500 AddWash dessuten en vanlig vask på under en time uten å minske på resultatet. Innovativ teknologi som ecobubble™ og en Digital Inverter-motor gjør vaskemaskinen effektiv, energisparende og stille. Samsung fortsetter løsningen for å gjøre liver i det morderne hjemmet både bedre og enklere for alle.

Powered by Labrador CMS