Netatmo Welcome

Pressemelding fra Netatmo 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netatmo lanserer tre nye funksjoner til Welcome – det smarte hjemmekameraet med ansiktsgjenkjenning

– Innovasjonsselskapet Netatmo introduserer i dag tre nye funksjoner til Welcome:

-­‐ Neste generasjon av Welcoms banebrytende ansiktsgjenkjenningsteknologi for å gjøre brukeropplevelsen enda bedre

-­‐ Mulighet for personlig FTP-lagring

-­‐ Gjenkjennelse av alarmer

Welcome sender navnene på menneskene den gjenkjenner til brukerens smarttelefon, og gir også beskjed til brukeren når den oppdager et ukjent fjes. Hjemmekameraet med ansiktsgjenkjenning ble lansert på CES 2015, og vant fire priser på CES Innovations Awards.

– Welcome er et banebrytende produkt som gjør smarte hjem enda smartere, og er det mest avanserte sikkerhetskameraet for forbrukere. Med Welcome kan forbrukere vite hvem som befinner seg i huset og være trygge på at alt er som det skal være når de ikke er hjemme, forklarer Fred Potter, grunnlegger og administrerende direktør i Netatmo.

Neste generasjons ansiktsgjenkjenningsteknologi

Netatmo styrker Welcomes ansiktsgjenkjenningsfunksjon.

– Vår nye, avanserte ansiktsgjenkjenningsalgoritme markerer et nytt steg for kunstig intelligens. Den forbedrer Welcomes effektivitet merkbart og leverer imponerende ytelse som gjør at kameraet kan gjenkjenne ansikter med enda større nøyaktighet, sier Fred Potter.

Den unike algoritmen er utviklet av Netatmo.

Personlig FTP-lagring

I tillegg til den lokale lagringen på SD-kort kan Welcoms videoer nå bli lagret på brukerens personlige server via FTP. Kameraet kan automatisk overføre videoer så snart de er spilt inn. Begge lagringsløsninger – lokalt SD-kort og personlig FTP-server – medfører ingen

ekstra kostnader eller behov for ekstra abonnement.

Gjenkjennelse av alarmer

Welcome kan nå oppdage akustiske alarmer. Kameraet sender et varsel og spiller inn en video om den oppdager en brannalarm, CO-alarm, sikkerhetsalarm eller sirene.

Tilgjengelighet og kompatibilitet

De tre nye funksjonene vil være tilgjengelig uten ekstra kostnad via automatiske oppdateringer i første kvartal av 2016.

Welcome er tilgjengelig hos Komplett, og kan også kjøpes direkte fra Netatmo.

Welcome App er kompatibel med iPhones med iOS 8 og Android smarttelefoner 4.3 og nyere. Brukere kan få tilgang til appen fra sin smarttelefon, nettbrett, PC/Mac eller

Apple Watch.

Powered by Labrador CMS