Samsung Gear S2

Pressemelding fra Samsung 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

To nye elegante modeller av Gear S2

Samsungs nye smartklokke Gear S2 ble lansert under høsten 2015 i to versjoner av Gear S2 og Gear S2 Classic. Nå lanserer Samsung to nye utfordrere av modellen Gear S2 Classic. Samsung jobber med ulike samarbeidspartnere for å stadig utvikle smartklokken og for å gjøre den mer behagelig og brukervennlig.

For en mer personlig og tilpasset opplevelse lanserer Samsung nå Gear S2 Classic i to elegante utgaver, den ene i 18K guld og den andre i platina. De nye utfordrerne gir brukeren muligheten til å tilpasse klokken etter sin egen stil samtidig som den løfter frem klokkens sirkulære design og de avanserte funksjonene.

Tilsammen med de nye modellene utvider Samsung kolleksjonen med armbånd og bakgrunner til displayet. Den nye Gear S2 Classic kommer til å finnes tilgjengelig i rosenguldsramme med ett elfenbenshvitt lærbånd, samt platinaramme med ett svart lærbånd fra februar.

Powered by Labrador CMS