De trådløse høyttalerne Orb, dypbass høyttaleren Model Sub og radioen Model One Digital, alle i Artserien, her satt sammen til et 2.1-anlegg. Foto: Tivoli Audio
De trådløse høyttalerne Orb, dypbass høyttaleren Model Sub og radioen Model One Digital, alle i Artserien, her satt sammen til et 2.1-anlegg. Foto: Tivoli Audio

TIVOLI AUDIO MER ENN RADIO

Tivoli Audio ønsker å tilpasse seg fremtiden, og utvider produktporteføljen med flere nyheter.

Publisert

Tivoli Audio kommer med en rekke tilleggsprodukt, samt radiomodeller som støtter blåtann og wifi.

– Model One Digital er hovedproduktet, lansert i 2016. En Tivoli-radio slik vi kjenner den, men oppdatert til å møte fremtiden, sier Paul De Pasquale, som er visepresident i Product & Design hos Tivoli Audio.

Tivoli Audio fokuserer mye på at produktene er små, kompakte, enkle, men gode.

Vi måtte gjøre dem mer fremtidsrettet, og det gjør vi med wifi, blåtann, og selvfølgelig dab, men det er fortsatt Tivoli

– Vi måtte gjøre dem mer fremtidsrettet, og det gjør vi med wifi, blåtann, og selvfølgelig dab, men det er fortsatt Tivoli, sier De Pasquale.

Med løse høyttalere strømmes radiolyden eller musikken videre over blåtann eller hjemmenettverket. Model One Digital har også støtte for Spotify, samt andre avspillingstjenester.

Med CD og Subwoofer

Tivoli Audio er ikke lenger bare radioer. Siste skudd på produktstammen er en dybbasshøyttaler (subwoofer), som ble lansert i oktober. Produktet har fått betegnelsen Model Sub, og vil ha en pris rundt 3400 kroner. Den har to passive og en aktiv høyttaler. Model Sub er en del av Art-serien, og kan både ligge eller stå på gulvet, samt henges på vegg. Tivoli Audio viser samtidig frem en ny CD spiller, Model CD. Det er en frittstående CD-spiller med støtte for wifi og blåtann. Prisen på CD-spilleren vil i følge De Pasquale være i underkant av 2000 kroner.

– Alle modeller vil trolig bli tilgjengelige i Norge, men vi fokuserer på radioen. Den er jo så kjent, sier De Pasquale.

The Art Collection

Tivoli Audio har sine trådløse høyttalere samlet under kategorien Art. Her kan man bygge side egne systemer, og strømme eller spille musikk fra de kildene man ønsker.

– Ta to Cube-høyttalere, og en Model Sub, og du har et 2.1-anlegg. Ikke bare låter det godt, men det ser bra ut også, sier De Pasquale.

I tillegg til Cube-høyttalerne, så er også Orb-høyttaleren og selve radioen Model One Digital en del av denne serien. Det er også utviklet en egen app som gir mulighet for å kontrollere hele systemet via hjemmenettverk.

Egen distribusjon igjen

Tivoli Audio har gjennom flere perioder blitt distribuert og markedsført i Norge via Neby Hi-Fi Concept AS. En liten stund var merket også representert med et eget selskap i Norge. Fra begynnelsen av 2017 står de igjen på egne ben.

– Vi har nå en person som tar seg av salgs- og markedsføring i Norden. I tillegg er jeg og mine kollegaer også mye involvert. All service utføres lokalt i Norge. Det ser ut til å være en løsning som fungere bra, sier De Pasquale.

Powered by Labrador CMS