Herbert Lui med Eleeels S2 (t. v.) og S1. Foto: Stian Sønsteng

VARME STEINER MED ULTRALYD

– Eleeels S2 bruker varme, ultralyd og infrarøde bølger ved massasje, og biansteinen er kjent for å ha helsebringende effekt, sier Herbert Lui.

Publisert

Han er salgs- og markedssjef ved det Hong Kong-baserte selskapet Eleeels, som har vært på markedet i fire år. Når vi i januar møter ham på CES-messen i Las Vegas, viser han Eleeels S2, som etterfølger S1.

– Vi selger S2 i par, og de kan brukes til termoterapi over hele kroppen, sier Lui til fagbladet Elektronikkbransjen.

De kan brukes til termoterapi over hele kroppen

40 mineraler

Batteriet på 6.600 mAh har en driftstid på tre timer, og ladingen skjer via USB-C. Etter at man trykker på startknappen, tar det ett minutt før massasjesteinene er klare til bruk. Eleeels anbefaler at man bruker en dråpe olje ved massasje, og man kan blant annet hamre, rotere og skyve steinene over kroppen. Biansteinene skal være kjent for å gi mange helsefordeler, med 40 ulike mineraler, og de skal visstnok virke stimulerende for blodsirkulasjon, roe ned muskler og knokler.

Eleeels S2, som i Norden distribueres av Nordio Agency, kommer på markedet i løpet av våren, og vil koste rundt 2.500 kroner.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2023, som ble distribuert uke 16. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS