Chord Ultima Pre 2
Chord Ultima Pre 2

CHORD TIL MONO

Mono AS har overtatt distribusjonen av Chord Electronics i Norge, og lanserer selskapets fullbalanserte linje-forforsterker Ultima Pre 2.

Publisert

Chord Electronics ble etablert i England i 1989 og har bakgrunn som leverandør til flyindustrien. Firmaets første forsterkere ble levert til BBC og senere fulgte Abbey Road Studios, Sony Music og The Royal Opera House, som alle setter store krav til både ytelse og driftssikkerhet, heter det i en pressemelding fra Mono.

Her vises det til at Chord Electronics er kjent som en innovativ produsent med unik, egenutviklet og prisbelønt teknologi, og at de produserer alle sine produkter i England.

Samtidig lanserer Mono tre Chord-produkter på det norske markedet; Ultima Pre 2 (170.000,-), Ultima 6 (2x180 watt, 85.000,-) og Ultima 5 (2x300 watt, 130.000,-).

Ultima Pre 2 skal ha et ekstremt lavt støynivå med et signal/støyforhold på 120 dB, fleksibelt oppsett med individuell justering av inngangsnivå, XLR- og RCA-innganger, samt en høykvalitets hodetelefonforsterker. Er anbefalt i kombinasjon med Ultima 5 og 6 effektforsterkere.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2020, som ble distribuert 14. april. <a href="https://www.mypaper.se/html5/customer/248/12832/?page=10" target="_blank" rel="noopener">Her kan du lese artikkelen</a> og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på <a href="https://www.elektronikkbransjen.no/historiskarkiv" target="_blank" rel="noopener">elektronikkbransjen.no/historiskarkiv</a>.
Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2020, som ble distribuert 14. april. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS