Speilet PopYourMirror er et dab+ bilspeiladapter, og vil ha en pris på rundt 1900 kroner. Foto: Jan Røsholm

POP I MANGE VARIANTER

Dab-produktene fra Sahaga AS kommer i mange farger og varianter. Et sladrespeil er siste skudd på stammen.

Publisert

Store deler av FM-nettet slukkes i Norge i år, og dette er en viktig pådriver for Sahaga AS som leverer dab-produkter under Pop-navnet. Hele 40 forskjellige modeller innen flere kategorier er tilgjengelig.

Tre hovedkategorier

– Vi satser på tre hovedgrupper; det er husradioer, biladapter og arbeidsradioer, sier Hans Christian Andersen i Sahaga.

På Euronics’ kjedesamling viser han frem mye av vareutvalget. Alle produktene markedsføres under Pop-navnet. De har blant annet en dusjradio som er vanntett, og derfor nettopp kan brukes i dusjen. I produktutvalget finnes også klokkeradioer og internettradioer.

– Husradioene finnes i mange forskjellige farger, slik vi har levert i mange år, men nå satser vi mer på bil og trafikksikkerhet, sier Andersen.

Nå satser vi mer på bil og trafikksikkerhet

Sahaga startet med biladapter i 2004, men det først den senere tiden de har hatt fullt fokus på dette. 

Radio i sladrespeilet

– Trafikksikkerhet er viktig for oss. Derfor har vi tatt frem verdens første sladrespeil med innebygget dabadapter, sier Andersen.

Speilet har innebygget fargeskjerm og støtter blåtann 4.0. Det gjør det mulig å strømme musikk fra andre kilder enn radioen og bruke speilet til å snakke håndfritt via mobiltelefonen. Det støtter Service Following (SF) og trafikkmeldinger (TA), og har i tillegg AUX-inngang. Strømmen trekkes fra bilens sigarettenner.

– Dette er et spennende produkt, og prisen er 1.900 kroner, sier Andersen.

Musikk til arbeidet

Sahaga viser også fram produkter innen den tredje produktkategorien. Den røffe arbeidsradioen skal tåle hardhendt behandling, og vil koste 2.500 kroner i handelen.

– Vi har nå nye hørselsvern, både med og uten støtte for blåtann. Da kan man både høre radio eller ha egen musikk via tjenester som Spotify mens man jobber, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS