Epson EH-TW550

Presseelding fra Epson 31.august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson har utviklet bærbar 3D-hjemmeunderholdning

Epson lanserer EH-TW550, en HD-klar (720p), lett og rimelig 3D-projektor som er enkel å flytte fra rom til rom og å ta med seg. EH-TW550 er den ideelle løsningen for forskjellig hjemmeunderholdning i familien, for eksempel sport, TV og spill. Projektoren tilbyr følgende:

- Naturtro bilder gjennom 3LCD-teknologi med like kraftig lysstyrke for hvitt og farget lys

- Valg av fargemodus i samsvar med miljø og bruk

- Funksjon for delt skjermbilde

- 3D-teknologi basert på radiobølger[1] sørger for sterkt signal for 3D-briller

- Tre års garanti for lampen

Projektorens funksjon for delt skjermbilde gir muligheten til å se på to forskjellige kilder samtidig – noe som er ideelt når du skal sjekke sportsresultater eller bla gjennom TV-kanaler.

Takket være den slanke utformingen er EH-TW550 såpass lett at du kan flytte den fra rom til rom eller ta den med deg til en venn. Klargjøringen er enkel takket være manuell horisontal trapeskorreksjon og automatisk vertikal trapeskorreksjon.

Epsons 3LCD-teknologi med lysstyrke for både hvitt og farget lys på opptil 3000 lumen sørger for naturtro gjengivelse av farger og detaljer. Fargene kan optimaliseres etter bruk og miljø ved hjelp av fire forskjellige moduser: stue, dynamisk, kino og spill.

Madlyne Colson, produktsjef i Epson Europe, sier: «Denne rimelige HD-klare 2D- og 3D-projektoren er en flott løsning for hele familien – både til barnas videospill og foreldrenes filmkvelder. Og det gir en ekstra trygghet at projektoren leveres med tre års garanti for lampen.»

EH-TW550 er kompatibel med radiobølgebaserte aktive 3D-briller1 (selges separat), som lades opp via USB og kan brukes i en avstand på opptil ti meter fra projektoren.

EH-TW550 kommer i salg i desember og har en anbefalt utsalgspris på kr 5.674 inkl. mva.

[1] Epsons aktive 3D-briller inngår i Full HD 3D Glasses Initiative, www.fullhd3dglasses.com

Powered by Labrador CMS