Epson EH-TW6100W, EH-TW6100 og EH-TW5910

Pressemelding fra Epson 31. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Epson tilbyr 3D-hjemmekino i full HD-kvalitet til lav pris

Epson lanserer EH-TW6100W, EH-TW6100 og EH-TW5910. Dette er en projektorserie som tilbyr full HD-kvalitet og engasjerende 3D-opplevelser for film-, sport- og spillinteresserte. Projektorene er enkle å bruke, men er likevel stappfulle av banebrytende teknologi:

• Ny teknologi for trådløs tilkobling med full HD-kvalitet  (gjelder bare EH-TW6100W)

• Ny trådløs HD-sender med fem HDMI-innganger1, der også kablede enheter kan kobles til

• 3D-teknologi basert på radiobølger  sørger for sterkt signal for 3D-briller

• Naturtro bilder gjennom 3LCD-teknologi med like kraftig lysstyrke for hvitt og farget lys

• Konvertering fra 2D til 3D

EH-TW6100W projiserer innhold i full HD-kvalitet trådløst1 – også fra kablede enheter, som kan kobles til ved hjelp av den trådløse HD-senderen som medfølger. Slik reduseres behovet for kabler, og installasjonen blir enklere og mer ryddig.

HD-innhold i 2D kan konverteres til 3D med ett tastetrykk, og bildeopplevelsen forbedres ytterligere gjennom automatisk fargeoptimalisering, justering av 3D-dybde og teknologi for oppløsningsforbedring. Epsons 3LCD-teknologi med opptil 2300 lumen lysstyrke for både hvitt og farget lys gir naturtro farger og nøyaktig gjengivelse av alle detaljer. 

Madlyne Colson, produktsjef i Epson Europe, sier: «Etter at vi gikk inn i markedet for 3D-hjemmekino i HD-kvalitet for ett år siden, har vi lagt til en rekke flotte nye funksjoner i hjemmekinoproduktene, i tillegg til at vi har forbedret den trådløse tilkoblingen. Den nye trådløse full HD-senderen har fem HDMI-innganger – fire flere enn tidligere modeller. Nå kan brukerne enkelt styre enda flere enheter ved hjelp av én enkelt fjernkontroll.»

EH-TW6100W og EH-TW6100 leveres begge med ett par lette radiobølgebaserte aktive 3D-briller2, som lades opp via USB og kan brukes fra en avstand på opptil ti meter fra projektoren.

EH-TW6100W, EH-TW6100 og EH-TW5910 er tilgjengelige fra oktober og har en anbefalt utsalgspris på kr 14.603, 12168 og 8.921 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS