Sony STR-DA5800ES

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Få fremtiden hjem i stua

STR-DA5800ES hjemmekino-receiver bringer fremtidens filmatiske seeropplevelse rett til stua di. Å se på filmer i neste generasjons 4K-oppløsning, gir deg en oppslukende opplevelse med fire ganger mer detaljer enn full HD-kvalitet. Med 9.2-kanals surroundlyd laget ved hjelp av den nyeste innovasjonen fra Sony, blir filmkveldene hjemme en helt ny opplevelse.

Skreddersydd lyd til filmer og musikk

STR-DA5800ES er en 9.2 multikanals forsterker som gir kraft til surroundanlegget både foran og bak, i tillegg til standard 5.1 høyttalersoppsett, slik at du får et komplett lydfelt som dekker hele rommet. Du vil skvette når noen hvisker bak ryggen din, og virkelig kjenne drønnet fra alle kanter når en bil krasjer i en action-scene.

Hjemmekino-receiveren har også ulike lydmoduser for å optimalisere lydkvaliteten. Virtual Front High skaper bokstavelig talt høye lyder i front, for å gi surroundeffekt i vertikal retning.  Med Movie Hight kan du på samme måten justere høyden i front på høyttalerne for å tilpasse bildet på TV-skjermen. Du kan til og med gjenskape akustikken fra den velkjente filharmoniske konsertsalen i Berlin, Concertgebouw i Amsterdan og Musikverein i Vienna med Concert Hall-modusen.

Detaljrike bilder i 4K-oppløsning

Den nye receiveren fra Sony er designet for den nyeste revolusjonen innen filmatisk visning. Oppgrader dine favorittfilmer i 4K-oppløsning, med fire ganger fler detaljer enn full HD, når du tilslutter en 4K TV eller prosjektor. Du vil se farger og kontraster du aldri før har lagt merke til.

Tilpasningsdyktig

Vis filmer i andre rom ved hjelp av en dedikert sone 2 HDMI-utgang. Strøm filmer og musikk direkte fra din bærbare PC, nettbrett, smarttelefon, iPhone og iPad med STR-DA5800ES tilkoblet hjemmenettverket. Med 9 HDMI-innganger kan du glede deg over et stort utvalg av HD-innhold, og koble deg opp til både BluRay/DVD-spiller, Play Station 3 eller digital TV-boks. Med USB-kontakten, spesielt utviklet for høyoppløselige filer som WAV og FLAC 5.1, kan du med en kabel overføre filene fra PC-en og er dermed fri til å spille av musikk og filmer på din måte.

- STR-DA5800ES produserer lydkvalitet som matcher detaljene for en seeropplevelse i 4K-oppløsning. Kombinert med våre nyeste lydinnovasjoner, nye konstruksjonsdeler, og en 9.2-kanals full surroundlyd har du alt du trenger for å sette opp din egen kinosal i stuen hjemme, sier nordisk produktsjef Andreas Ritterfeldt.

Pris og tilgjengelighet

STR-DA5800ES blir tilgjengelig i begynnelsen av november og får en veiledende pris på 23 000 kroner.

Powered by Labrador CMS