LG IPS7-serie

Pressemelding fra LG ELectronics 6. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG LANSERER IPS7 – EN NY IPS-MONITOR SOM KOMBINERER DESIGN, KVALITET OG YTELSE

LG Electronics lanserer nå en ny monitor i IPS-serien. IPS7 kommer i 23 og 27 tommer, og bygger på LGs prisbelønte designkonsept Cinema Screen Design, som sammen med IPS-teknologien gir en maksimal underholdningsopplevelse. Takket være LGs egenutviklede IPS-teknologi har de nye monitorene en virkelighetstro fargegjengivelse og en bredere betraktningsvinkel sammenlignet med tidligere modeller. Mobile High definition Link (MHL) gjør det også enkelt å tilkople eksterne enheter som smarttelefoner og nettbrett, for en optimal opplevelse på storskjerm.

– Med kombinasjonen av Cinema Screen Design, MHL-funksjonalitet og markedsledende IPS-teknologi, serverer IPS7 både flott design og ytelse. Etterspørselen etter skjermer med IPS-teknologi har økt dramatisk i løpet av det siste året, noe som gjør dette til en veldig spennende lansering for oss, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

Tiltalende design

IPS7 er utformet i henhold til LGs Cinema Screen Design-konsept, som innebærer en imponerende tynn ramme rundt skjermen. Utenom den tynne rammen har tykkelsen på LGs IPS7-monitor blitt redusert til knappe 14,1 mm. Det stilrene metallstativet skaper en lekker profil som forsterkes av en smart og smidig kabelløsning. Plastknapper har blitt erstattet av berøringskontroller for et mer eksklusivt utseende. Det rene minimalistiske Cinema Screen-designet innebærer samme høye nivå stilmessig, som IPS-teknologien tilbyr i bildekvalitet.

Det nyeste innen tilkoblingsteknologi

LG oppfyller også behovet for enkle tilkoblingsmuligheter med den nyeste teknologien på feltet – MHL. Med MHL-teknologi kan IPS7-brukere enkelt koble mobile enheter til skjermen ved hjelp av én enkelt kabel via HDMI-inngang og vise for eksempel bilder, filmer og mediefiler direkte via telefonen. IPS7-serien lader til og med din tilkoblede mobile enhet mens du ser ditt favorittinnhold på skjermen.

Uovertruffen fargegjengivelse

IPS7 bruker In-Plane Switching-teknologi (IPS) i stedet for den konvensjonelle Twisted Neumatics-teknologien (TN) som finnes i de fleste bildeskjermer. Dette forbedrer både bildekvalitet og fargegjengivelse. IPS7-serien gir deg en jevn bildeopplevelse fri fra uskarpheter som ofte oppstår når man ser actionscener, sport og dataspill. Dette betyr mindre belastning på øynene, selv om du ser på skjermen i en lengre periode. Forbedret responstid når du ser bilder i bevegelse, bidrar også til en mer behagelig opplevelse. IPS-teknologien overgår TN-teknologien når det kommer til betraktningsvinkel – nå kan du spille dataspill eller se videoklipp sittende, stående eller liggende uten å oppleve fargeforskyvning eller forvrengning.

Pris og tilgjengelighet

IPS7-serien kommer i størrelsene 23 og 27 tommer og er ute i butikkene nå til følgende veiledende priser:

IPS237L:        1 990 kr inklusive moms    

IPS277L:        2 990 kr inklusive moms

Powered by Labrador CMS