Sony Vaio- kolleksjon

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den nye VAIO-kolleksjonen fra Sony setter berøringsløsninger rett i senter av din personlige dataopplevelse.

Klare, responsive 10-punkts multi-touch skjermer dominerer den seneste VAIO-kolleksjonen. Ved siden av stilige notebooks, kommer en innovativ hybrid Slider, en familievennlig PC og en elegant Ultrabook. Sony viser fram styrken i Windows 8, med splitter nye VAIO-modeller i høst, og gjør både arbeid og fritid intuitivt – enten om du slapper av hjemme eller er på farten.  

– Sony har styrket og videreutviklet sin nye VAIO serie ved å inkludere en intuitiv berøringsløsning. Vi ønsker med dette å gi en unik brukeropplevelse for VAIO, i kombinasjon med gode applikasjoner, Sonys nettverkstjenester og tilknytningsmuligheter til andre enheter, sier nordisk produktsjef Reijo Viholainen.

– Det er flott å se at Sony omfavner berøring på sine nye Windows 8 PC-er. Ingeniørpartnerskapet mellom Microsoft og Sony sammen med deres innovative maskinvaredesign, gir nye spennende berøringsopplevelser til kundene sammen med interaktive applikasjoner, PC for hele familien og mobile muligheter, sier Nick Parker, Corporate Vice President, OEM Division, Microsoft.

VAIO T Series 13

Berøring og eleganse er i skjønn forening i VAIO T Serie 13 som er produsert i topp materialer som magnesium og aluminium. Nå er den berøringsklar, som en stilig Ultrabook med en 33.7cm (13.3") berøringsskjerm med siste generasjons Intel® Core™ prosessor og rask SSD eller hybrid HDD/SSD lagring. Arbeid og underholdning skjer raskt og intuitivt: skråll enkelt gjennom nettsider, naviger i dokumenter og utforsk din mediesamling – alt fremhevet gjennom den smidige berøringen implementert gjennom Windows 8. Bli mer effektiv gjennom Wake + Eco: det er bare å åpne lokket og du er oppe og går i løpet av sekunder.

VAIO E Series 14P

Berøringsløsningene er smarte, og enkle i bruk med VAIO E Series. Nyt gleden av spill, applikasjoner og din mediesamling på den 35.5cm (14”) store berøringsskjermen: Det er ingen kant rundt den glatte, flotte skjermen. Med de siste Intel-prosessorene, generøs lagringsplass og flott grafikk, har den all den kraft du trenger for å klare deg fint gjennom dagen. Den har et avrundet design i sølv med en klar purpurfarget brytning, og VAIO-logoen i diamantutforming på aluminiumslokket. 

VAIO L Series

Berøringopplevelsen forbedrer din ultimate alt-i-ett dataopplevelse med den nye Touch VAIO L Series. Takket være X-Reality prosessoren som er i BRAVIA TV-ene, vil du kunne oppleve klare, naturlige bilder på den flotte 61 cm (24”) multi-touchskjermen. I tillegg får du en ennå mer tilfredsstillende underholdningsopplevelses - Force Front Surround 3D gir meget god romlyd fra det 2.1-kanals høyttalersystemet med dedikert bassforsterker. Utvalgte modeller har siste generasjons «glasses-free» 3-D teknologi. Du behøver ikke briller for å se 3D klare apper som ‘PlayMemories Home’ og ‘3D Family Paint’, eller trykk en tast for umiddelbart å konvertere Blu-ray Disc™ og annet 2D videoinnhold til 3D.

De nye familievennlige og berøringsklare VAIO PCer fra Sony er tilgjengelige fra slutten av oktober 2012.

Powered by Labrador CMS