Sony VAIO DUO 11

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Arbeid mens du er på farten med nye VAIO DUO 11

Den hybride ultrabooken fra Sony kombinerer PC-produktivitet med nettbrettets bekvemmelighet

• Med Surf Slider™-designet forvandles den fullverdige ultrabook PC-en til et nettbrett mens du er på farten

• Tynn og lett, med en vekt på 1.3 kg og 17.85 millimeter tynn

• 29.4cm (11.6”) bred HD-berøringsskjerm

• Med den digitale styluspennen kan du komfortabelt og presist skrive for hånd  

Få fart på produktiviteten og kreativiteten med VAIOTM Duo 11, PC-en fra Sony som kan forvandles til et smart og intuitivt nettbrett med berøringsskjerm. Med Surf Slider™- designet, kan den kraftige VAIO Duo 11 jevnt skrifte mellom bærbar- og nettbrettmodus slik at du får den beste brukeropplevelsen, uansett hvor du befinner deg.  

I nettbrettmodus kan du surfe på internett, nyte musikk og videoer mens du er på reise. Tilbake på kontoret drar du bare ut tastaturet og kan jobbe fullverdig og produktivt på den kraftige PC-en med den siste generasjonen Intel® Core™-prosessor.     VAIO Duo 11 gir deg muligheten til å bruke finesser som håndskrift og berøringsfunksjoner i hjertet av Windows 8 databehandling. Du kan skrive, tegne og samhandle ulike oppgaver på det responsive, skarpe og kontrastrike berøringspanelet. Den unike, digitaliserte og trykksensitive styluspennen gir deg en tilfredsstillende følelse av å skrive med håndskrift direkte på berøringsskjermen. Med smidig respons fra pennen kan du skrive notater, skissere diagrammer, og ringe rundt viktige poeng i presentasjonen din. Smart tekstgjenkjenning lar deg raskt konvertere håndskrevne notater til digital tekst for arkivering og søk.  Et utvalg av innstillinger lar deg velge mellom hard eller myk skriftfølelse. Med hjelp av applikasjoner kjenner til og med VAIO Duo 11 igjen når du skriver, og ignorerer trykket fra håndflaten din på berøringsskjermen.  

Å vise frem bilder og video er også en fryd på den skarpe 29.4cm (11.6”) HD-skjermen. Venner og familie kan nyte detaljrike bilder med en bred synsvinkel – selv utendørs i skarpt dagslys.  

Ikke tillat PC-en å bremse deg når du har det travelt. Quick Boot gjør at du er oppe og går på få sekunder. Når du trenger en pause, går VAIO inn i en energibesparende dvale, og sørger for at dokumentene dine er trygt lagret. Med RapidWake + Eco, er alt oppe og går igjen på få sekunder, akkurat slik du forlot det. Med valgfrie Sheet-batterier, kan batteritiden forlenges, og det følger også med en hendig beholder til styluspennen.  

Til tross for sin slanke størrelse er VAIO Duo 11 klar for tøffe utfordringer med et omfattende tilbud av porter og grensesnitt, inkludert Bluetooth® Smart Ready, USB 3.0, HDMI, Ethernet og VGA videoporter. Du trenger ingen ekstra donger eller adapter for å koble opp PC-en til prosjektor eller andre skjermer: Alt er om bord allerede.    

Et generøst utvalg av tilgjengelige apps gjør også at du kan få det meste ut av de unike mulighetene som berøringsskjermen tilbyr. ‘Active Clip’ gjør det enkelt å redigere bilder og grafikk uten spesielle redigeringsferdigheter. Med styluspennen kan du enkelt tegne rundt kanten på bildet for å beskjære det. ‘Active Clip’ bruker teknologi utviklet av Sony som automatisk identifiserer kanter og hjørner i bildene, slik at man kan beskjære dem fra bakgrunnen, og dra de rett inn i dokumenter og presentasjoner.  

‘Note Anytime for VAIO’ lar deg skrive håndskrevne notater når som helst, akkurat som på en notatblokk. Denne appen er tilgjengelig for nedlastning når VAIO Duo 11 er i salg. Det finnes også et tilleggsprogram for Powerpoint som gjør samhandlingen og utviklingen av presentasjonene dine desto enklere. Med styluspennen kan du markere punktene du omtaler, og direkte legge inn kommentarer og tilbakemeldinger fra publikum.  

VAIO Duo 11 gir deg også et rikt utvalg av nettverksunderholdning.  

Med Sonys berøringsmetode* kan du ha glede av musikk og bilder fra et utvalg av Sonys NFC-enheter (Near Field Communication). Du lar helt enkelt de to enhetene berøres, og det vil umiddelbart opprettes en trådløs tilkobling uten at du trenger å bruke Bluetooth eller Wi-Fi. Med berøringsmetoden kan du for eksempel høre på musikk lagret på din VAIO gjennom trådløse hodetelefoner eller høyttalere. * Sonys berøringsmetode inkorporerer Near Field Communication- teknologi (NFC)  

Du kan også ha glede av tilgang på millioner av sanger og radiokanaler via Sonys Music Unlimited. Underholdningsopplevelsene kan utvides ytterligere med tre nye apps fra Sony, som er tilgjengelig for gratis nedlastning. ‘Music’-applikasjonen lar deg få nyte musikken din med desto bedre kvalitet med xLoud og ClearPhase. Med ‘Album’-applikasjonen blir det å vise frem, sortere og dele bilder enklere og morsommere. Begge applikasjonene lar deg strømme bilder, video og musikk til din DLNA-kompatible TV eller lydanlegg.  

‘Socialife’ er en unik applikasjon som organiserer din sosiale informasjonsverden. Du kan vise, sortere og administrere alle dine nyhetsoppdateringer i et stilig brukergrensesnitt sammen med dine venners oppdateringer. Du kan også markere interessante artikler for senere lesning. ‘Socialife’ peker deg også i retning av andre interessante emner, og foreslår nytt innhold basert på hva vennene dine liker. Les mer om appen her: http://app.sel.sony.com/socialife/en/index.html   Valgfritt tilbehør inkluderer skjermbeskytter, og bæreveske som beskytter VAIO Duo 11 mens du er på farten.  

Pris og tilgjengelighet

Nye VAIO Duo 11 hybrid ultrabook PC blir tilgjengelig fra slutten av oktober, og får følgende veiledende priser:

SVD1121Q2EB.EC1 - 11" VAIO, Ci5, 128SSD, 4GB: 12 000 NOK

SVD1121P2EB.EC1 - 11" VAIO, Ci3, 128SSD, 4GB: 10 600 NOK

Powered by Labrador CMS