Sony VAIO Tap 20

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

 VAIO Tap 20, ny familie-PC med touch

Touch-PC for underholdning – et samlingspunkt for hele familien

• PC med multi-touch skjerm for hele familien 

• Unik justerbar fot gir komfortabel bruk i alle posisjoner: ligg rett ut, sett skjermen på høykant eller bruk den som en vanlig bord-PC 

• Innebygget batteri gir bærbarhet rundt i hele huset

• Unike flerbruks-apper inkludert Family Paint og Fingertapps Organizer

Nå kan alle dele spennende medieopplevelser med VAIOTM Tap 20 fra Sony. Det er det nye konseptet i hjemmet – PC som er en bord-PC og mye mer. Den allsidige VAIOTM Tap 20 er designet for å fremheve den intuitive enkelheten i Windows 8, og åpner for nye muligheter som samspill med apper og din mediesamling.

Den bærbare, batteridrevne VAIOTM Tap 20 passer inn i en hvilket som rom i hjemmet – fra soverom og barnas lekeområder til kjøkken eller hage. Legg den på stuebordet og la alle ta del i spill på den store multi-touch skjermen. Åpne den innebygde støtten og sett VAIOTM Tap 20 i en komfortabel vinkel for «avslappet» foto/videoredigering med touchstyring, nettsurfing og underholdning. Den kan også plasseres slik at den benyttes om en vanlig funksjonell bord-PC: det er enkelt å jobbe med dokumenter, surfe eller sjekke epost ved hjelp av det trådløse musen som følger med.

Den 50.8 cm (20”) skjermen gir klare, skarpe bilder med vid innsynsvinkel. En responsiv 10-punkt multi-touch arbeidsmåte lar hele familien spille samtidig. Mobile BRAVIA Engine 2 fra Sony gir skarp, naturlig filmopplevelse med flotte detaljer og flytende skjermbevegelser.

Gjør deg klar for fyldig og kraftig lyd – en helt ny opplevelse sammenlignet med de små, ofte svake høyttalerne som er på vanlige bærbare PCer. Store stereohøyttalere sammen med en sub-woofer som forsterker lave frekvenser for solid, fyldig bass.  S-Force Front Surround 3D teknologi fra Sony gir et vibrerende lydbilde, enten dere spiller spill sammen eller ser filmer. 

Inkludert er også flere av Sonys egne teknologier for lydbehandling, ClearAudio+ mode som lar deg, uten særlige anstrengelser, nyte Sonys særegne lydkvalitet. Med ett enkelt grep får du en lydopplevelse med en tydelig Sony kvalitet over hele lydskalaen.

VAIOTM Tap 20 leveres med et utvalg av apper som er optimalisert for de kraftige multi-touch egenskapene.

Med ‘Family Paint’ kan to personer tegne, male, skissere og fargelegge fra hver sin side av den store multi-touch skjermen. Dele resultatene med ett trykk på Facebook eller Twitter. ‘Fingertapps Organizer’ gjør det mulig for barn å holde familiens dagsplan oppdatert. På den vennlige kalenderen kan familiemedlemmene feste sine gule lapper, skrive notater og enkelt få overblikk hva de andre i familien skal gjøre. 

VAIOTM Tap 20 gjør det enklere enn noen gang å koble seg til andre hjemmeenheter og dele innhold.

Ved hjelp av Sonys One-touch* funksjon kan du enkelt nyte musikk og bilder på en rekke NFC (Near Field Communication) enheter fra Sony. Du berører ganske enkelt en enhet og flytter den over til den andre og du åpner umiddelbart en trådløs tilknytning uten behov for hverken Bluetooth eller Wi-Fi. Det er for eksempel enkelt å fortsette å lytte til musikk du har lagret på din VAIO gjennom Bluetooth® hodetelefoner eller høyttalere med One-touch funksjonen. 

* One-touch fra Sony inkluderer Near Field Communication (NFC) technologi.

Du kan også når som helst få full tilgang til millioner av sanger og radiokanaler via SonyEntertainment Network’s Music Unlimited tjenesten (i utvalgte land).

Du kan også utvide underholdningstilbudet med tre nye apper fra Sony som er gratis nedlastbare.

‘Music’ appen lar deg nyte din musikksamling med super kvalitet takket være ClearAudio+ mode. ‘Album’ appen som gjør det å vise, sortere og dele bilder eller video morsomt og intuitivt.

Begge applikasjonene lar deg streame personlige bilder, video og musikkinnhold til DLNA kompatible storskjermer og lydsystemer.

‘Socialife’ er en unik applikasjon som organiserer din sosiale informasjonsverden. Se på, sortere og styre aller dine SNS og nye feeds med et stilig grensesnitt, ved siden av feeds og meldinger fra dine venner. Markér interessante artikler for senere lesning. ‘Socialife’ peker deg også til andre populære emner og kommer også med forslag på innhold du kanskje liker.

Finn ut mer om Socialife: http://app.sel.sony.com/socialife/en/index.html

Tilleggsutstyr for VAIOTM Tap 20 inkluderer et LCD beskyttelse ark som beskytter den store touchskjermen mot fingermerket og riper. Den er enkel å sette på uten å gi uønskede bretter eller luftbobler.

Pris og tilgjengelighet

Den familievennlige VAIOTM Tap 20 touch PC fra Sony vil være tilgjengelig fra slutten av oktober, og får følgende veiledende priser: SVJ2021E9EWI.EC1 20" VAIO, Ci3, 750GB, 4GB     8 600 NOK

Powered by Labrador CMS