Sony Xperia Tablet S

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Xperia Tablet S fra Sony: La fantasien få leke seg!

• Slank utførelse i aluminium og vannavstøtende design

• Innebygget universalfjernkontroll med tidsbesparende makro-programmering

• Alle får sin personlige profil med gjeste-modus

•         Stort utvalg i tilgjengelig tilbehør inkludert cover, dokker og støtter  

Her har du den stilige og intuitive tableten som du har ventet på. Xperia™ Tablet S føyer seg inn i Sonys Xperia- familien. Xperia™ Tablet S blir et naturlig midtpunkt i stua som samler familien i en spennende underholdnings-verden.

Xperia-merket leverer mobilopplevelser som skaper brukerglede gjennom design, sammenkobling og nettverkstjenester. Ved å introdusere en tablet under Xperia-merket visker Sony ut grensene mellom Xperia smarttelefoner og underholdningsopplevelsene på Xperia Tablet. Felles brukeropplevelser på kryss av enhetene forbedrer brukervennligheten.  

Xperia Tablet S er tynnere og lettere enn sin forgjenger Sony Tablet S, den er utformet av materiale i topp kvalitet for å skape et solid inntrykk og en komfortabel brukeropplevelse. Med NVIDIA® Tegra® 3 quad-core prosessor og Android 4.03 operativ system har den all kraft du trenger for å surfe på nettet, laste ned apper og spille spill.  

Vannavstøtende Xperia Tablet S er designet for dagligdags bruk både ute og inne. Du trenger ikke å bekymre deg for vannsøl når du hører på musikk på badet eller når du baker på kjøkkenet og trenger å sjekke en oppskrift.  

Ved å benytte Sonys egen signalprosessteknologi, ClearAudio+ får du tilgang til høykvalitets lyd som er spesielt tilpasset den musikken du hører på.  

La Xperia Tablet ta kontroll over hele ditt underholdningsoppsett fra en komfortabel plass i sofaen. Universalkontrollen med infrarøde signaler har fått en ny makrofunksjon som lagrer kommandoer over en viss periode slik at den har et minne. Be Xperia Tablet S om å skru på TV-en, kabelboksen og hjemmeunderholdningssystemet, velg innganger eller still på volumet. Alt utføres med en enkelt bevegelse, og opptil 6 makroer kan bli navngitt og lagret.  

‘Socialife’ er en unik applikasjon fra Sony som er tilgjengelig for nedlasting. ‘Socialife’ organiserer og styrer din sosiale og informasjons verden. Se på, sorter og hold orden på alle dine SNS og nyhetsoppdateringer ved hjelp av et stilig brukergrensesnitt, samtidig med dine venners poster og oppdateringer. Marker interessante artikler og les de når du har tid. Basert på hva vennene dine leser velger Socialife ut populære emner og annet innhold du kanskje vil like.  

Finn ut mer om Socialife: http://app.sel.sony.com/socialife/en/index.html  

Xperia Tablet er en super multi-tasker. Sony’s unike ‘Small Apps’ lar deg gjøre mer – som å byte kanal eller justere volum mens du surfer gjennom kveldens TV program online. Legg til dine favoritt apper og widgets i ‘Small Apps’ og gjør det til ditt foretrukne multitasking-verktøy.  

Del morroa med andre! Xperia Tablet S er som skapt for deling! ‘Guest mode’ lar deg opprette personlige profiler for familie og venner. Velg bakgrunnsbilde, ikoner og apper som gjør din profil unik for akkurat deg!  

Xperia Tablet gir deg tilgang til en verden av underholdningsopplevelser. ‘WALKMAN, ‘Album’ og ‘Movie’ media appene kombinerer det beste av Sony’s teknologi opp mot et stort utvalg av tjenester.  

‘WALKMAN’-applikasjonen setter sammen en liste over sangene dine Facebookvenner har trykket «liker» på, så vell som relaterte diskografier. ClearAudio+ modus gir deg en tilfredsstillende lydopplevelse innenfor alle musikksjangere. ‘Album’ applikasjonen lar brukeren se, sortere og dele bilder og videoer som er tatt med Xperia Tablet på tvers av et intuitivt brukergrensesnitt. Appen kan også samle brukerens bilder som er postet i sosialemedia slik som Facebook, dette gjør det enklere å legge igjen en kommentar på bildene. Videoer kan spilles av med god bilde og lydkvalitet ved hjelp av «Movies» applikasjonen.    

De tre brukervennlige applikasjonene gir deg mulighet til å se dine personlige bilder, videoer og annet innhold på DLNA-kompatible store TV-er.    

Gjennom Sony Entertainment nettverkstjenester kan du høre på musikk via. Music Unlimited tjenesten(i utvalgte land).  

Reader applikasjonen gir deg mulighet til å kjøpe og lese dine digitale favorittbøker. Bokhyllen din kan du organiserer på tvers av de ulike enhetene, inkludert Sony Reader eLeser og Xperia smarttelefon.  

Et bredt utvalg av tilbehør gjør at Xperia Tablet enkelt passer inn i din livsstil. Gi Xperia et personlig preg med fargerike deksler, dokkingløsninger og støtter.  

Xperia Tablet S fra Sony er tilgjengelig fra september 2012.

Model

Product   description                             Price

SGPT121E3/S.E3

Xperia Tablet, 16GB,   WiFi                        3.300 NOK    

SGPT123E3/S.E3

Xperia Tablet, 64GB,   WiFi                        4.800 NOK           

SGPT131E3/S.E3

Xperia Tablet, 16GB,   WiFi/3G                  4.300 NOK  

SGPT133E3/S.E3

Xperia Tablet, 64GB,   WiFi/3G                  5.800 NOK   

Powered by Labrador CMS