Panasonic PT-VZ570

Pressemelding fra Panasonic 8. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens første serie bærbare WUXGA LCD-projektorer

Panasonics nye projektorserie, PT-VZ570, består av seks modeller som leverer høy bildekvalitet, fleksibel og enkel installasjon og kompatibel funksjonalitet til lave totale kostnader.

I miljømodus har projektorene en levetid på 7000 vedlikeholdsfrie timer. Dette sørger for lave totale kostnader for forretninger og opplæringsinstitusjoner.

Alle modellene har flere monteringsmuligheter. Den vertikale linseforskyvningsfunksjonen og skjermjusteringsfunksjonen gir enkel justering av bilder som projiseres på flate eller buede flater, eller når projiseringen kommer fra en skarp vinkel.

–Projektorene gir klare og detaljerte bilder på grunn av kontrastforhold på hele 5000:1 og Panasonics Daylight View Basic-teknologi. Modellene egner seg godt til bruk i klasserom og møterom, sier Hartmut Kulessa, markedssjef i Panasonic.

–Serien møter også behovet for enheter i kategorien «ta med egen» og gir mulighet for trådløs projisering fra både stasjonære og mobile enheter, sier Kulessa.

N-versjonen er tilrettelagt for trådløs nettverkstilkobling og er utstyrt med neste generasjons Miracast™-teknologi. Panasonic-apper for iOS/Android og Wireless Manager ME 6.2-programvare for Windows og Mac sørger for trådløs projisering for flere brukere i tre enkle trinn.

De trådløse modellene er også utstyrt med DIGITAL LINK som gjør det mulig for brukerne å sende ukomprimert video i Full HD med lyd og kontrollkommandoer via én enkel LAN-kabel (opptil 100 m). Dette bidrar til reduserte kostnader og enkel installering.

Flere av Panasonics profesjonelle skjermer og projektorer er utstyrt med disse kompatibilitetsfunksjonene for enkel nettverksintegrering av audiovisuelt utstyr.

Tilleggsopplysninger:

1)     Verdens første projektorserien under 5 kg med WUXGA-oppløsning per juni 2014

2)     Foreløpige spesifikasjoner for PT-VZ570-serien:

Powered by Labrador CMS