Panasonic TH-47LFX6

Pressemelding fra Panasonic 18. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SKJERM FOR NORDISKE VÆRFORHOLD

Panasonic Visual System Solutions lanserer i dag 47-tommeren TH-47LFX6. LCD-skjermen er tilpasset utendørs digital skiltning med IP44-klassifisering som betyr at den tåler både vann og støv. Med 1.000 cd/m2 lysstyrke kan skjermens innhold leses i direkte sollys. Dette gjør den godt egnet til utendørs bruk, som digitale informasjonsskjermer;

Skjermen er tilpasset nordiske værforhold og tåler både høy temperatur, fuktighet, ekstrem kulde og sterkt sollys. Panelet er utført i rustfritt aluminium og herdet glass med forseglinger over alle åpninger. Skjermen kan monteres både vertikalt og horisontalt. I motsetning til de fleste utendørsskjermer, krever ikke 47LFX6 separate og dyre klimakontroll-elementer til oppvarmning og nedkjøling. Dette gjør skjermen mer pålitelig, samt kostnads- og energieffektiv.

– Etterspørselen etter utendørs digital skiltning med et bredt utvalg applikasjoner øker. Løsningene som finnes i dag er ofte kostbare ogkrever separate kabinetter som kan håndtere vanskelige værforhold, sier Enrique Robledo, markedssjef i Panasonic Europe.

Bilder og video på 47LFX6 er knivskarpe i alle lysforhold. Skjermen har et luftkjølesystem som forhindrer temperaturstigninger og strømbrudd når skjermen utsettes for sollys. Skjermens IPS-panel gir bred synsvinkel og skarpe bilder med klare farger selv med skrå innsynsvinkel.

Skjermen har lavt strømforbruk og et bredt utvalg profesjonelle funksjoner som DIGITAL LINK-teknologi. Dette er en enkel LAN-kabelløsning som gir brukerne mulighet til å overføre bilder, lyd og kontrollsignaler til displayet fra en avstand på opptil 100 m.Teknologien gir mulighet for installasjon av medieavspillere og overføring av innhold fra mobile enheter. Med DIGITAL LINK kan du også fjernovervåke og kontrollere skjermen ved uventede feil.

– Med 47LFX6 tilbyr vi kundene en robust, pålitelig, effektiv og billig utendørs LCD-skjerm med fleksibel installasjon. På denne måten kan flere få mest mulig ut av deres digitale skiltning, sier Robledo.

For ytterligere informasjon om Panasonic TH-47LFX6, gå til: business.panasonic.eu

Powered by Labrador CMS