Lenovo ThinkPad T430u

Pressemelding fra Lenovo 5. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lenovo med hybrid og ultrabok 

Lenovo lanserer sin første ultrabok og har videreutviklet sin hybride PC fra 2011 med doblet batterilevetid, ekstra prosessor og et ekstra Linux-basert operativsystem.

To PC-er i én ThinkPad X Hybrid består av en Windows-basert hovedenhet, og en mer mobil Instant Media Mode (IMM) Linux-basert tablet-enhet basert på Qualcomm to-kjerne prosessor og 16 GB-minne.

Veksling mellom de to enhetene skjer via et enkelt ikonbasert tastetrykk. Skjermen kan tas av og fungerer da som tablet.   -Den fungerer som en strømgjerrig smarttelefon, som er svært godt egnet til arbeid utenfor kontoret uten adgang til strømkilder, sier produktsjef Øystein Norstrøm i Lenovo Norge. Det Linux-baserte operativsystemet kan brukes til alle vanlige funksjoner, som video, bilder, musikk, nett og dokumenthåndtering.  Batteriet kan lades til 80 prosent kapasitet i løpet av 30 minutter.

Maskinen er rundt 1,5 cm tykk og veier under 1,8 kg. Den har 13,3 tommer skjerm, dobbelt CPU-ytelse og firedobling av grafikkytelse i forhold til tidligere 13-tommere. Maskinen kommer med Intel Core i3, i5 eller i7-prosessor.

Lenovos første Ultrabok, ThinkPad T430u, har tilsvarende egenskaper som selskapets øvrige ThinkPad-modeller, som: • IntelCore-prosessorer • Integrert Intel eller NVIDIA-grafikk • SSD eller hardisklagring opp til 1 TB • Opp til seks timers batterilevetid • Rask oppstart • Fjernadministrasjon og energisparingssystemer

Tilgjengelighet og priser

ThinkPad T430u (ultrabok) er i salg i Norge fra september. Pris er foreløpig ikke fastsatt. Det er ikke fastsatt når ThinkPad X1 Hybrid kommer i salg i Europa. 

Powered by Labrador CMS