Kenwood Chef XL Sense

Pressemelding fra Kenwood 6. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

THE NEXT GENERATION

- Kenwood lanserer Chef XL Sense

Kenwood tar nå et skritt inn i fremtiden og lanserer den nye generasjon av kjøkkenmaskiner. Chef XL Sense heter den nye kjøkkenmaskinen som ved hjelp av ny teknologi og design skal innta det norske markedet.

Chef XL Sense er like solid og stødig som de andre klassikerne, men den nye kjøkkenmaskinen kommer med flere nye og intuitive funksjoner du garantert vil sette pris på.

- Kenwood kjøkkenmaskiner har vært på markedet i over 60 år og bør sies å være en legende. Men selv legender kan bli enda bedre. Det er den nye Chef Sense et godt eksempel på, sier Ulrika Ekelund, Merkevaresjef for Kenwood, De'Longhi Scandinavia AB.

Den nye innovative kjøkkenmaskinen føler seg frem med elektronisk, intelligent hastighetskontroll. Elektronisk Sense

Control sørger for riktig hastighet ved igangsettelse, mens planetarisk rotasjon gjør at alle ingredienser sentreres mot midten slik at ikke noe henger igjen i kantene. Sprutdekselet kan nå enkelt skyves av og på under bruk.

En ny funksjon på armen sørger for at det er enkelt og løfte denne opp og ned ved enkel berøring, mens en integrert sikkerhetsfunksjon gjør at og motoren stopper automatisk når armen løftes opp. Den romslige bollen på 6,7 liter i rustfritt stål har også fått et designløft med to praktiske håndtak og praktisk måleindikator på innsiden av bollen.

Med Kenwood Chef XL Sense følger det med stålbolle, sprutdeksel samt røreverktøy som ballongvisp, eltekrok og K-visp. I tillegg har du over 24 tilgjengelige tilbehør som utøver over 60 funksjoner på kjøkkenet hvis du ønsker.

Veiledende pris fra kr 6.995,-.

Finnes i ledende butikk-kjeder over hele landet i løpet av oktober 2014.

Powered by Labrador CMS