Kenwood Chef/Major Ice Cream Maker

Pressemelding fra The Martin Vinje Company 26. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lag is med kjøkkenmaskinen

Nå kan du lage deilig hjemmelaget is, sorbet eller frozen yoghurt så ofte du vil. Det eneste du trenger er en kjøkkenmaskin fra Kenwood og tilbehøret Chef/Major Ice Cream Maker.

Ice Cream Maker fra Kenwood er et tilbehør som passer til Chef og Major kjøkkenmaskiner , og består av en innfrysningsbolle og skrape. Bollen har en kapasitet på 1 liter, er enkel å bruke og å rengjøre. Oppbevar bollen i fryseren et par timer før bruk, koble bollen og skrapen til kjøkkenmaskinen og kjør is-blandingen til isen er ferdig. Isen er ferdig når du ser at blandingen har fått den rette konsistensen.

- Det fine med å lage hjemmelaget is er at man kan begrense sukkermengden, og samtidig ha full kontroll på alle ingrediensene. Man slipper alle tilsetningsstoffer og fargestoffer som er i ferdiglaget is. Med andre ord, den beste isen lager du selv, sier Martin Vinje, Daglig Leder i The Martin Vinje Company AS, representanten for Kenwood.

En klassiker Kenwood kjøkkenmaskin har vært på markedet i over 60 år, og er en stødig klassiker og kjennetegnes som en ”arbeidshest” på kjøkkenet. Kjøkkenmaskinen dekker de aller fleste behov, og har du en eldre kjøkkenmodell trenger du ikke å fortvile, for de fleste delene på markedet passer mest sannsynlig på den modellen du allerede har. Med den unike muligheten til å mikse og matche alt du måtte ønske av tilbehør, gjør at kjøkkenmaskinen din aldri går av mote!

- En kjøkkenmaskin fra Kenwood er den ultimate kjøkkendrømmen! Med en Kenwood har du over 25 deler og 60 forskjellige funksjoner på kjøkkenet. Utstyrslisten er lang, og den nye Ice Cream Maker er bare en av de spennende delene du kan velge i. Du kan rett og slett bygge din egen kjøkkenmaskin etter interesse og ferdigheter, sier Vinje.

- At kjøkkenmaskinen fra Kenwood er en klassiker man kan stole på, kan bekreftes med blant annet ”Best i Test” tittelen i Vi i Villa, og ”Anbefalt produkt” fra DinSideBolig.no i februar, forteller Vinje.

Husmor tips: Før bruk MÅ alle vispene justeres på høyden. Vispene skal så langt ned til bollebunnen, at en lett kan dra ett papirark mellom visp og bollebunnen.

Ice Cream Maker tilbehør, veiledende pris kr 849,-. Kenwood Major Titanium kjøkkenmaskin, veiledende priser fra kr 6.499,-.

Powered by Labrador CMS