Kenwood FPP210

Pressemelding fra DeLonghi 15. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kompakt, rask og elegant foodprosessor

- For travel livsstil og enkle gleder

Har du en travel hverdag men lyst til å spise sunt? Kenwood har laget denne kraftige lille foodprosessoren, slik at det skal bli enklere for deg å tilberede god mat hver eneste dag.

Kenwood FPP210 Foodprosessor er en kompakt, rask og elegant foodprosessor som kommer med en sjenerøs 2,1 liters bolle(1,2 liters væske- og tørrkapasitet). Bollen har ”sealed bowl drive system” som sørger for at bollen er helt tett, uten hull i midten slik at det ikke renner søl ned i motoren. Foodprosessoren er ideell for deg som ønsker å forberede store måltider for familie og gjester. For deg som har litt mindre plass på kjøkkenet men som stiller krav til kjøkkenutstyret, er denne elegante og praktiske foodprosessoren midt i blinken. I tillegg vil den se flott ut på kjøkkenet med sitt lekre design.  

Kraftig motor med pulsfunksjon

Foodprosessoren kommer med en sterk motor på 750 w, har to hastigheter og en pulsfunksjon som sørger for at du enkelt og greit kan kontrollere hastigheter og oppnå perfekt resultat.

Allsidig tilbehør

Avhengig av bruksområdet kan du vende skjærebladet. Riv en perfekt coleslaw eller skjær agurken på rekordtid. Foodprosessoren kommer med kniver i rustfritt stål som gir deg en perfekt blandet pesto, mens den effektive vispen(emulgeringsverktøy) er perfekt å bruke når du for eksempel skal piske krem eller lage majones, patéer og dipp.

Kommer med ledningsoppbevaring. Alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Kenwood FPP210 Foodprosessor har en veiledende pris fra kr 799,-.

Finnes i ledende elektroforhandlere i hele landet.

Powered by Labrador CMS