FOR DE MATGLADE

– Cooking Chef er nærmest blitt et ikon i mattilberedning og er en maskin midt i blinken for alle matglade.

Det sier Martin Vinje i Martin Vinje Company som distribuerer Kenwoods kjøkkenmaskiner til det norske markedet. I fjor introduserte Kenwood en versjon av maskinen med induksjonsplate under stålbollen. Betegnelsen var Cooking Chef.

Ifølge Vinje er Kenwood i dag verdens største produsent av mattilberedningsmaskiner.

– Her på IFA viser produsenten en rekke nyheter, men jeg vil legge spesiell vekt på Cooking Chef. Maskinen har blitt en kjempesuksess i hele Europa, forteller han.

Induksjonsplaten i maskinen gjør at den både kan steke og koke i tillegg til alle de tradisjonelle funksjonene. Vinje kan fortelle om stor begeistring hos kokker for dette produktet. Selv om dette produktet koster mer enn standardmaskinene, tar mange forbrukere seg råd til å betale for denne tilleggs-egenskapen.

Interesse for tilberedning

– Interessen for matlaging og gourmetretter er veldig stor.I Norge har vi mange superkokker som oppnår priser og berømmelse. For dem og alle andre matglade mennesker er Kenwoods Cooking Chef midt i blinken, sier Vinje.

Han ser imidlertid ikke for seg at denne maskinen skal konkurrere med de store volumene de tradisjonelle produsentene av kjøkkenmaskiner sender ut på verdensmarkedet. Cooking Chef er for de som skal ha det beste og som setter kvalitet fremfor pris, mener han.

Powered by Labrador CMS