Øistein Bovolden, nordisk produktspesialist for store hvitevarer, sier Grundigs nye induksjonstopp lar deg justere temperaturen grad for grad, og dermed egner seg for sous-vide-matlaging. Foto: Ola Larsson
Øistein Bovolden, nordisk produktspesialist for store hvitevarer, sier Grundigs nye induksjonstopp lar deg justere temperaturen grad for grad, og dermed egner seg for sous-vide-matlaging. Foto: Ola Larsson

SOUS-VIDE PÅ GRUNDIGS KOKETOPP

Grundig viste en induksjonskoketopp som kan brukes til blant annet sous-vide-matlaging, under årets EuroCucina.

Publisert

– Grundig får mange positive kommentarer på design og kvalitet, og her på EuroCucina 2018 viser vi en helt ny koketopp som er unik på markedet. Den kan brukes til sous-vide-matlaging, ved at de innebygde sensorene lar deg justere temperaturen svært nøyaktig, med én grads nøyaktighet. Den eksakte temperaturkontrollen er også en stor fordel ved annen type matlaging, for eksempel når man skal varme opp melk, sier Øistein Bovolden, nordisk produktspesialist for store hvitevarer hos Grundig.

Sous-vide, hvor standardtemperaturen ligger på 53 grader, startet som egne vannbad-produkter, og finnes nå også som funksjon i dampovner. Nøyaktig når Grundigs induksjonskoketopp for sous-vide vil komme i butikk er ikke fastsatt, men sannsynligvis i løpet av 2019.

Den eksakte temperaturkontrollen er også en stor fordel ved annen type matlaging

– Den passer perfekt i Norden, hvor konsumentene er nysgjerrige på nye måter å lage mat, sier Bård Nordhagen, nordisk markedsansvarlig.

Han sier Grundig kommer til å lansere en full serie damp- og kombinasjonsovner, samt andre nyheter som oppvaskmaskiner med hjørnevask-funksjon og autodosering. Førstnevnte ble lansert på IFA i fjor, og er nå klar for markedet, mens autodosering allerede er tilgjengelig, og kommer i flere modeller.

– Vi får stadig mer respons på varemerket Grundig innen hvitevarer i hele Norden, ikke minst i Norge, og vi fikk nettopp utmerkelsen «Årets monter MDA» på Elon-messen, etter å kun ha vært med i ett år, sier Nordhagen.

Powered by Labrador CMS