Joby Grip Tght Collection

Pressemelding fra Focus Nordic 17. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Joby lanserer 3 innovative stativløsninger for iPhone® & Android™ (og andre smarte mobiler).

Joby, som er kjent for sine Gorillapod-stativer utvider nå produktporteføljen med den nye serien GripTight™ collection, for smarttelefoner. 

GripTight gir deg bedre stillbilde og video opptak. Den fungerer også som en ekstra hånd når man Skyper eller se på film.

“Smarttelefonen er alltid med, og de brukes mer og mer til fotografering og filming", sier Laura Kawakami, JOBY brand and product marketing director. “Vår allsidige GripTight kan kraftig forbedre kvaliteten på film og bildeopptak.”

GripTight Micro Stand er et smartphone-stativ i lommeformat. Designet med en indre ramme av stål, og ben i zink-legering, er Micro Stand liten og solid nok til å ligge i en lomme eller henge på et nøkkelknippe. De gummierte føttene gjør at det står stødig, selv på ujevne underlag, og mini-kulehodet kan vinkles 36 grader i valgfri retning.

GripTight GorillaPod Stand er en tilpasningsdyktig løsning med de klassiske Gorillapod-bena, som enkelt festes på nærmeste gren, eller f.eks. et rekkverk. En perfekt reisekamerat.

GripTight Mount er et smidig feste som kan brukes i kombinasjon med en GorillaPod™ eller hvilket som helst annet stativ takket være universal-stativskruen. En perfekt løsning for de som allerede har et stativ.

Pris og tilgjengelighet GripTight-serien finnes for omgående levering.

Powered by Labrador CMS