Samyang 135 mm

Pressemelding fra Focus Nordic 12. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samyang lanserer nytt teleobjektiv i to versjoner

Det nye objektivet, Samyang 135mm, kommer i versjoner for både stillbilde og video. Det er konstruert for fullformat, men fungerer utmerket også for kameraer med mindre sensorer. Totalt kommer objektivet i hele 10 forskjellige kamerafatninger.

Etterspurt

Samyangs lengste brennvidde i videoserien av objektiver har frem til nå vært 85mm, så ønsket om et kraftigere teleobjektiv har vært stort.

Konstruksjon

Objektivkonstruksjonen er for fullformat, men fungerer også meget bra selv for mindre sensorer, og kommer også i flere fatninger, f.eks. for MFT.

Bruken av bl.a. ED-glass gir objektivet sedvanlig Samyang-kvalitet med enestående skarphet, og også med hensyn til fargegjengivelse er objektivet vel avstemt med den øvrige Samyang-familien, noe som fremfor alt forenkler redigeringsprosessen av filmer tatt med ulike brennvidder.

Objektivene kommer i følgende fatninger; Canon EOS, Canon M, Nikon, Pentax K, Sony A, Sony E, Fuji X, Samsung NX, Four Thirds & Micro Four Thirds

Pris og levering

Objektivene estimeres å være i handel i løpet av Q1 2015, og koste følgende:

    Samyang V-DSLR 135mm T2.2, Ca.pris: 4.790,-

    Samyang DSLR 135mm F2.0, Ca.pris: 4.590,-

    Samyang DSLR 135mm F2.0 Nikon AE, Ca.pris: 4.990,-

Powered by Labrador CMS