Samyang 8mm 1:2.8 Fish-eye CS

Pressemelding fra Focus Nordic 11. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt lyssterkt 8mm fisheyeobjektiv til Sony og Samsung

Samyang 8mm 1:2.8 er et nytt fisheyeobjektiv skreddersydd for Sony E (NEX) og Samsung NX kameraer. Det er på det nåværende tidspunkt markedets minste og mest lyssterke fisheyeobjektiv for kameraer med APS-C bildesensor.

Det nye objektivet har en avansert optisk konstruksjon med ti linseelementer montert i åtte grupper. En av linsene er asfærisk og to linser er med ED-glass som har ekstra lav fargespredning. Dette innebærer perfekt skarphet over hele bildefeltet og over hele blenderområdet fra F2,8 til F22. Alle linseoverflater har flere lag antirefleksbehandling, noe som medfører forbedrede kontraster og enestående lysgjennomgang.

Maksimal bildevinkel er 180 grader og objektivet har en nærgrense på 0,3 meter.

"Dette objektivet er en perfekt kombinasjon av høy optisk kvalitet, imponerende lysstyrke i et enestående kompakt format", sier Bjørn Fritzen i Focus Nordic, nordisk importør for Samyang.

Pris og leveringstid.

Samyang 8mm 1:2.8 Fish-eye CS kommer på markedet i løpet av juli og vil koste ca. kr 3000.- inkl. mva. Produktet har 3 års garanti.

Tekniske data.

Vekt: 217 gram (Sony), 203 gram (Samsung)    

Mål: 60 x 56 mm (Sony), 60 x 48 mm (Samsung)

Powered by Labrador CMS