Samyang 8mm T3,1 V-DSLR UMC Fish-eye II

Pressemelding fra Focus Nordic 27. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samyang øser på med nye objektiv

Knapt noen annen objektivprodusent har sluppet så mange nye modeller de siste årene som Samyang, og nå kommer flere. Først introduserer man en 12mm vidvinkel for Canon M, Fujifilm X, Samsung NX, Sony E og MFT, nesten samtidig kommer man med en lyssterk 8mm Fish-eye V-DSLR (spesielt tilpasset for filming) for Canon M, Fujifilm X, Samsung NX og Sony E.

Samyang 8mm T3,1 V-DSLR UMC Fish-eye II

Også dette nye objektivet er for speilløse Canon M, Fujifilm X, Samsung NX, Sony E og MFT, men er framfor alt designet for de som liker å filme med kameraet sitt. Objektivet har tannhjul for ”Follow Focus-system” og en trinnløs blenderinnstilling, noe som gir mulighet til å endre dybdeskarpheten under filming med en myk og fin overgang. Konstruksjonen består av 11 linseelement i 8 grupper og gir en diagonal bildevinkel på 180 grader. Det i kombinasjon med nærgrensen på bare 0,3 meter gir muligheter til spennende filmvinkler. Objektivet er konstruert for å møte kravene fra kameraer med meget høy oppløsning (over 24 MP).

Spesifikasjoner:

Pris og levering

Objektivet blir tilgjengelig på markedet i mai og beregnet utsalgspris vil bli ca. kr 3.290,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS