Samyang DSLR 100mm Macro

Pressemelding fra Focus Nordic 2. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samyang lanserer makro-objektiv for fullformat

Det nye objektivet, Samyang 100mm Macro, kommer i versjoner for både stillbilde og video. Det er konstruert for fullformat, men fungerer utmerket også for kameraer med mindre sensorer. Totalt kommer objektivet i hele 10 ulike kamerafatninger.

Macroforhold 1:1

Samyang 100mm F2,8 Macro og Samyang VDSLR T3.1 Macro har samme optiske konstruksjon, men videoversjonen har en trinnløs blender, mulighet for tilkobling av Follow-focus system, samt avstands-skala og blender-indikering på begge sider av objektivet. Objektivet har ”ekte” makro med et makroforhold på 1:1.

Konstruksjon

Objektivkonstruksjonen er for fullformat, men fungerer også bra på mindre sensorer og kommer i flere fatninger, f.eks. til MFT.

Bruk av bl.a. ED-glass gir objektivet den gode Samyang-kvaliteten med enestående skarphet, og også fargemessig er objektivet godt avstemt med den øvrige Samyang-familien, noe som framfor alt forenkler redigering av filmer som er tatt med ulike brennvidder.

Objektivet kommer i følgende fatninger; Canon EOS, Canon M, Nikon, Pentax K, Sony A, Sony E, Fuji X, Samsung NX, Four Thirds & Micro Four Thirds.

Pris og levering

Objektivet kommer på markedet i slutten av april og vil koste:

    Samyang V-DSLR 100mm Macro T3.1, Ca.pris: kr 4.595,-

    Samyang DSLR 100mm F2.8 Macro, Ca.pris: kr 4.095,-

    Samyang DSLR 100mm F2.8 Macro Nikon AE, Ca.pris: kr 4.395,-

Powered by Labrador CMS