Cinemizer OLED

Pressemelding fra Focus Nordic 24. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Focus Nordic utvider sortimentet med OLED-briller!

Cinemizer OLED kan lettest beskrives som små skjermer innebygget i briller. Stereo hodetelefoner er innebygget, og gir brukeren mulighet til å f.eks. se på film eller spille uten å forstyrre omgivelsene.

Men det finnes også en mengde andre bruksområder.

”Når vi først utviklet Cinemizer, visste vi at dette ville bli populært for å se på film og spille spill, men til vår store glede har det vist seg at kundene fant nye bruksområder for oss”, sier Franz Troppenhagen, produktsjef for Cinemizer OLED.

”For eksempel har produktet blitt enormt populært blant dem som har den nye typen av radiostyrte fly med innebygget kamera linket til en smartphone. Med Cinemizer kan man da flytte bildet fra mobilen til øynene og få en mer ekte flyopplevelse”.

Andre eksempler på kunder som selv har funnet bruksområder, er tannleger som låner ut Cinemizer til pasienter som beroligende middel, og eiendomsmeglere som tilbyr en virtuell første tur i en leilighet før et eventuelt besøk, noe som kan spare mye tid både for megleren og boligkjøperen. Korrigering for synet kan gjøres individuelt for hvert øye (-5 – +2 dioptrier).

Pris og levering

Cinemizer OLED finnes for omgående levering, og koster ca. kr 5.795,- ink. mva.

Som ekstra tilbehør finnes:

En ”headtracker” som detekterer hodevridningen, som gir en utrolig følelse ved f.eks. 3D-spill. Ca. pris kr 1.550,- ink. mva.

Et Apple kit, som er en adapter for iPod & iPhone (ikke iPhone 5). Ca. pris kr 549,- ink. mva.

For ytterligere informasjon: http://cinemizer.zeiss.com/cinemizer-oled/en_de/home.html

Powered by Labrador CMS