Epson Stylus Photo 1500W

Pressemelding fra Epson 9. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skriv ut fotografier i A3+ fra hvor som helst

Epson lanserer Epson Stylus Photo 1500W, en trådløs A3+-skriver med en uslåelig kombinasjon av lettanvendelighet og overlegne spesifikasjoner for blanke fotoutskrifter i høy kvalitet for fotoentusiaster.

1500W kan skrive ut fra hvor som helst ved hjelp av den innebygde Wi-Fi-tilkoblingen. Dette gjør det mulig å skrive ut raskt og enkelt fra både bærbare og stasjonære PC-er samt fra siste generasjon mobile enheter som iPhone og iPad via Epsons iPrint-applikasjon.

Marc Boehmer, produktsjef hos Epson Europe, sier: "Vi har gleden av å kunne tilby kundene våre trådløs tilkobling. Denne praktiske funksjonen finnes ikke på konkurrerende A3+-fotoskrivere. Dette gjør det langt enklere å skrive ut fra mobile enheter. I tillegg får brukerne friheten til å plassere skriveren akkurat der de vil ha den, enten det er på kontoret eller hjemme."

Man kan utføre en rekke ulike utskriftsjobber med 1500W, som kan skrive ut på glanset papir, vanlig papir, konvolutter, påstrykninger samt CD-er og DVD-er. Utskrifter fra standard 4 × 6 tommers (10 x 15 cm) bilder helt opp til panorama og A3+ støttes.

1500W bruker Epson 6-fargers Claria-blekk, et fargestoffbasert blekksett som gir levende og langvarige utskrifter med en glanset finish. Med en oppløsning på opptil 5760 × 1440 dpi og en dråpestørrelse på kun 1,5 pl, er man sikret detaljerte høykvalitetsutskrifter med jevne toneoverganger.

Epson Stylus Photo 1500W er tilgjengelig fra og med 1. mars 2012 og vil ha en anbefalt pris på 2.495,- inkl mva.

Nøkkelfunksjoner

• Skriv ut fra hvor som helst med Wi-Fi-tilkobling

• Støtter utskrifter fra iOS- og Android-enheter via applikasjonen Epson iPrint

• PictBridge™-støtte for direkte utskrifter fra digitale kameraer og bildevisningsprogram

• Kompatibel med en rekke media, fra påstrykninger og konvolutter til vanlig, matt og glanset fotopapir

• Driveren støtter mediestørrelser fra 4 × 6 tommers (10 × 15 cm) fotoutskrifter, A6-postkort, 12 x 12 tommers albumsider opp til panorama og utskrifter i A3+

• Utskrifter uten kanter og skriving direkte på CD / DVD støttes

• 6-fargers fargestoffbasert blekksett (C, lys C, M, lys M, Y, K) for levende farger og høyglansede utskrifter

• 5760 × 1440 dpi oppløsning og en minste dråpestørrelse på 1,5 pl gir flotte detaljer og jevne overganger

• 198 sekunder for en utskrift i A3+ ved standardinnstillinger for foto

• Påliteligheten sikres av den dokumenterte Epson Micro Piezo-skrivehodeteknologien

• Spar penger med separate blekkpatroner – bytt bare ut fargen du er tom for