Philips AudioBoost

Pressemelding fra Gibson Innovations 17. september 215:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips AudioBoost-hodetelefoner er utviklet for seniorer som vil ha best mulig lydopplevelse foran TV-en uten kompliserte innstillinger. Volumet kan enkelt justeres individuelt i venstre og høyre øre og dermed den enkelte bruker. De lette hodetelefonene er også trådløse for å unngå risiko for å snuble i ledningen.

- Philips AudioBoost-hodetelefonene er et innovativt produkt i segmentet og retter seg spesielt mot personer med nedsatt hørsel. Det stetoskop-lignende designet gjør dem veldig komfortable og enkle å bruke. Og ettersom man kan justere volumet individuelt for hvert øre, er det enkelt å få den optimale innstillingen for best mulig TV- og musikkopplevelse, sier Jakob Axelsson, nordisk produktsjef for hodetelefoner i Gibson Innovations.

Enkle å brukeDen stetoskop-formede designen innebærer at Philips AudioBoost trådløse TV-hodetelefoner er enkle å sette på og de er ikke i veien hvis du bruker briller. Ingen komplisert instillasjon er nødvendig. Enheten kobles enkelt til TV-en via en RCA- eller optisk kabel. Auto-tune-funksjonen aktiviseres automatisk og velger beste tilgjengelige lydkanal hver gang hodetelefonene brukes. Det finnes også en Duo-versjon, med to separate hodetelefoner, og den elegante og lette designen innebærer at hodetelefonene kan brukes av hvem som helst hele dagen.

Hodetelefonene har ti timers batteritid og slås av og på automatisk når de tas i bruk og legges bort, uten at man trenger å trykke på en knapp. Når de ikke brukes plasseres hodetelefonene i en dockingstasjon for ladning av batteriet.En bedre lyd- og TV-opplevelseHodetelefonene er kompatible med alle TV-er som har analog eller digital lydinngang, og den justerbare equalizeren sammen med den kraftfulle volumforsterkeren innebærer at lydnivåene kan justeres for individuelle behov.

Den trådløse, digitale teknologien gir topp lydkvalitet, uansett hva du hører på. Opptil fire par Philips AudioBoost-hodetelefoner kan kobles sammen med en og samme sender. Når hodetelefonene er i bruk kan TV-ens høyttaler slås av for å ikke forstyrre andre i rommet eller være påslått med passe volumnivå for resten av familien. Man kan også slå av TV-lyden med et knappetrykk samtidig som mikrofonen i hodetelefonene forsterker stemmer og lyd i rommet for tydeligere samtaler.

Nøkkelfunksjoner:

• Volumforsterkning på opptil 125 dB kan stilles separat for hvert øre

• Patentert trådløs tilkobling innebærer at hodetelefonene ikke trenger forstyrrende ledninger

• Lett design gjør hodetelefonene komfortable også ved lang tids bruks

• "Ambient"-funksjonen forsterker lyden i rommet for brukeren ved samtaler

• Digital lydsignal innebærer at lyden er i CD-kvalitet uten forsinkelse eller leppesynkroniseringsutfordringer

• Rask plug-and-play-installasjon

• Stetoskop-formet design gjør hodetelefonene komfortable og enkel å ta av og på

• Kan brukes sammen med briller

• 10 timers batteritid og automatisk ladning ved plassering i dockingstasjonen

• Opptil 7000 timer standby-tid og et ekstra batteri følger med

• Med tre ulike kabeltilkoblinger er hodetelefonene kompatible med nærmest alle TV-er

• Velg mellom tre ørepropper for perfekt passform

• Tilgjengelig i enkel- og dobbelpakning

Pris og tilgjengelighet

Philips AudioBoost (SSC5001 enkel, SSC5002 dobbel) er tilgjengelig i september. Anbefalt utsalgspris er hhv. kr. 1990 og 2799.

Powered by Labrador CMS