Philips HTL7140B

Pressemelding fra Woox Innovations 15. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elegant og kraftfull lydplanke fra Philips

På årets CES-messe i Las Vegas presenterte WOOX Innovations den elegante men samtidig kraftfulle lydplanken, Philips HTL7140B. Med sine beskjedne 38mm i høyden og 54mm i dybden overrasker den nye lydplanken med sin gode lyd, nye teknikk og 5.1 kanallyd.

- Når vi først begynte å utvikle kategorien med soundbars så visste vi at et produkt med 5.1-kanallyd ville bli et helt avgjørende produkt i vår produktportefølje, sier Daniel Lindén, nordisk markedssjef i WOOX Innovations.

- Derfor er vi spesielt stolte av å presentere HTL7140B som vår første soundbar med 5.1-kanallyd, med Philips egenutviklede Ambisound-teknikk.

I motsetning til de fleste 2.1-kanallydplankene, som bare avgir et lydbilde på lengde med lydplanken, avgir HTL7140B en ekte 5.1-kanalopplevelse. Det er takket være tre sentrerte mellomregisterhøytalere med diskantelementer på hver side. En av mellomregisterhøytalerne fungerer som en dedikert senterhøyttaler for optimal stemmeettergiving. De to andre mellomregisterhøytalerne har også sine egne forsterkere og signaler. Med de presist vinklede diskantene og Philips Ambisound-teknikk skaper HTL7140B et lydbilde som er mye bredere enn sin egen lengde.

Philips HTL7140B kommer også med en trådløs 8-tommers subwoofer som gjør at man får oppleve 5.1-kanallyd sammen med en kraftfull bass - uten å måtte krangle med ledninger og lydinnstillinger.

Den nye lydplanken har flere smidige tilkoblings- og kontaktløsninger. Ved hjelp av HDMI ARC får man raskt kontroll ved hjelp av den samme fjernkontrollen som du bruker til resten av hjemmekinoanlegget, samtidig som det finnes et touchpanel på lydplanken. Lydplanken kan kobles til og anvendes som en trådløs musikkstasjon ved hjelp av NFC og Bluetooth-streaming (aptX og AAC).

Philips HTL7140B vil bli tilgjengelig i Norge mot slutten av våren 2015 og vil ha en anbefalt pris på 4999 NOK.

Powered by Labrador CMS