Christopher Thomas Roberts (t. v.) og Henrik Sie i Harman med JBL Xtreme 2. Foto: Stian Sønsteng

JBL XTREME 2 ER HELT NY

– JBL Xtreme 2 ligner forgjengeren, men all innmat og lyden er ny. Dessuten er den blitt IPX7-sertifisert, sier Henrik Sie i Harman.

Publisert

Med IPX7 er blåtannhøyttaleren JBL Xtreme 2 vanntett ned til én meter i en halvtime, og den kommer i butikkene midt i juni til 3.000 kroner.

– Den har ny driver, nye passive elementer, en kraftigere forsterker, og batteritiden er økt fra 12 til 15 timer. I stedet for JBL Connect, der man kan kople sammen to høyttalere, har den Connect+ med en kapasitet på hundre høyttalere, sier Sie til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Hører man forskjell på lyden sammenlignet med forgjengeren?

Den har en viktig detalj; en flaskeåpner!

– Ja, det gjør du, forskjellen er merkbart bedre, men ikke nødvendigvis høyere, sier Christopher Thomas Roberts, nordisk kategorisjef for lyd i Power International.

– Lydsignaturen er blitt mer hifi, sier Sie.

– Hvor viktig er kategorien bærbare høyttalere for Power?

– På lyd en av de absolutt viktigste, i hvert fall nå etter den suksessen dab har vært. Blåtann tar en stadig større andel av lydmarkedet, og det er mye som skjer fremover – også med tanke på Harmans smartløsninger, Google Voice, Amazon Alexa og alt som kommer her, sier Roberts.

– Hvor mange av fargene på JBL Xtreme 2 tar dere inn?

– Vi tar inn alle, og det er vel tre av dem. Når det gjelder den nye JBL Go tar vi inn alle tolv, og ti farger av Clip 3, sier Roberts.

Mens han snakker, står Sie og tripper. Det er enda en oppdatering av Xtreme 2 han ønsker å vise frem.

– Den har fått en ny bærerem, og den har en viktig detalj; en flaskeåpner! Dette understreker målgruppen vi retter oss mot, sier Sie.

Powered by Labrador CMS