Administrerende direktør Josefin Dalum. Foto: NetOnNet

DALUM NY SJEF I NETONNET

Finansdirektør Josefin Dalum rykker fra 1. desember opp som toppsjef i NetOnNet, og får samtidig plass i konsernledelsen i Komplett Group.

Publisert

– Jeg er veldig fornøyd med at Josefin Dalum har takket ja til stillingen som administrerende direktør i NetOnNet. Hun har gode lederegenskaper, stor arbeidskapasitet, høy integritet, et solid verdigrunnlag, og er operativ med sterke gjennomføringsevner. Det var mange kandidater å velge mellom, men Josefin utmerket seg, og det er ekstra motiverende å kunne lande en intern kandidat med internt opprykk. Det er utfordrende tider, både for bransjen og for forbrukerne. Med Josefin Dalum som ny administrerende direktør er jeg overbevist om at vi har den rette personen på plass for å lede NetOnNet inn i fremtiden, sier konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch i Komplett Group i en pressemelding.

Det er ekstra motiverende å kunne lande en intern kandidat

 

Moment og Polestar

Her heter det at Dalum, som er 40 år, har en imponerende CV og solid erfaring fra en rekke ledende stillinger i næringslivet. Blant annet har hun i ti år arbeidet for Moment Group, notert på Nasdaq Stockholm, som finansdirektør og fungerende administrerende direktør. Hun har vært ansvarlig for finanskontrollteamet hos Polestar under selskapets børsnotering på Nasdaq New York, hun har erfaring som revisor i EY, og er utdannet fra Handelshøyskolen ved Lunds universitet.

– Det er med både ydmykhet og stolthet jeg begynner på mitt nye oppdrag som administrerende direktør, for å fortsette NetOnNets spennende reise sammen med konsernledelsen i Komplett Group, NetOnNets ledelse og ansatte, sier Dalum i pressemeldingen.

 

God startposisjon

Konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch. Foto: Komplett

– Jeg ser frem til å jobbe på tvers av det norske og svenske markedet, og til å bidra og styrke vår posisjon både i Norge og i Sverige. Vi er klar over de utfordrende tidene for våre kunder, og NetOnNet streber etter å tilby konkurransedyktige priser i en tid hvor hver krone teller. Basert på vår sterke prisposisjon har selskapet en god startposisjon for å fortsette å ta markedsandeler i en utfordrende tid. NetOnNets tydelige verdigrunnlag og bedriftskultur vil være en viktig suksessfaktor i dette arbeidet, sier Dalum.

Hun etterfølger Susanne Holmström, som ifølge pressemeldingen med suksess har drevet NetOnNet som administrerende direktør de siste fem årene. Holmström forlot konsernsjefstillingen den 31. oktober, og ble midlertidig erstattet i november av Komplett Groups konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch.

Powered by Labrador CMS