Trygve Hillesland fotografert da han var Elkjøp-sjef i Norge. Den 1. august blir han norsk NetOnNet-topp. Foto: Stian Sønsteng

HILLESLAND NY NETONNET-TOPP

Trygve Hillesland fotografert da han var Elkjøp-sjef i Norge. Den 1. august blir han norsk NetOnNet-topp. Foto: Stian Sønsteng

Trygve Hillesland går 1. august inn i rollen som administrerende direktør i NetOnNet Norge. Han har tidligere ledet Elkjøp både i Finland og Norge.

Publisert

– Etter mer enn 20 år i bransjen ser jeg fortsatt store muligheter – spesielt i kombinasjonen av e-handel og fysisk handel, et område hvor NetOnNet virkelig er den fremste lederen i dag. Derfor ser jeg veldig frem til å videreutvikle NetOnNets posisjon på det norske markedet fremover sammen med teamet. Det er nettopp i skjæringspunktet mellom nåtid og fremtid vi finner de beste og mest kundevennlige retailkonseptene og det er nettopp her NetOnNet har en ledende markedsposisjon. Det åpner svært interessante muligheter for en ledende utfordrer som jobber hardt for å tilby kundene lave priser. Jeg gleder meg veldig til å begynne i min nye rolle som leder av NetOnNet i Norge og til å bli kjent med mine nye fantastiske kollegaer. Sammen skal vi skape magiske øyeblikk, sier Trygve Hillesland i en pressemelding.

21 år Elkjøp

Hillesland begynte i Elkjøp-konsernet for 21 år siden, som deltidshjelp ved Lefdal Alnabru under IT-studiene. Siden ble han avdelingsleder ved Lefdal i Stavanger, før han ble butikksjef i Bergen og siden i Sandvika. Han var også nordisk kundesentersjef, arbeidet i noen år ved konsernets kjede Electro World i Tsjekkia, og satt som toppsjef i finske Gigantti i 2,5 år, før han i september 2021 ble administrerende direktør i Elkjøp Norge. I mai 2022 gikk han over i en prosjektstilling i Elkjøp Nordic.

Komplett-sjef Jaan Ivar Semlitsch på scenen under fagbladet Elektronikkbransjens kåring av årets produkter og julegave i 2022. Foto: Tore Skaar
Komplett-sjef Jaan Ivar Semlitsch på scenen under fagbladet Elektronikkbransjens kåring av årets produkter og julegave i 2022. Foto: Tore Skaar

Som administrerende direktør i NetOnNet Norge, blir Hillesland en del av Komplett-gruppen, som ledes av en annen eks-elkjøper; Jaan Ivar Semlitsch. I pressemeldingen stiller han seg svært positiv til ansettelsen av Hillesland:

– Merkevaren NetOnNet har en god posisjon å ta utgangspunkt i og et stort potensial i det norske markedet. Jeg er veldig glad for at Trygve Hillesland med all sin erfaring velger å tre inn som administrerende direktør for NetOnNet Norge. Sammen med resten av teamet vil han fortsette å flytte NetOnNets virksomhet og merkevare fremover, uttaler konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch i pressemeldingen.

Vekst i Norge

Administrerende direktør i NetOnNet, Susanne Holmström. Foto: Stian Sønsteng
Administrerende direktør i NetOnNet, Susanne Holmström. Foto: Stian Sønsteng

Her heter det at fusjonen av NetOnNet og Komplett i april 2022, gjorde Komplett Group til en av Nordens ledende e-handelsaktører innen hjemmeelektronikk.

Susanne Holmström, administrerende direktør i NetOnNet, er ifølge pressemeldingen også glad for rekrutteringen, og hun ser et stort potensial for NetOnNet i det norske markedet:

– Vi vil fortsette vår vekstreise i Norge, samtidig som vi skal videreutvikle vår ledende posisjon som en utfordrer som tilbyr kunder lave priser – akkurat som NetOnNet har gjort i Norge siden 2006. Trygve Hillesland har høy kunnskap både om hjemmeelektronikkbransjen og det norske markedet, noe vi synes er veldig spennende. Med sin erfaring, kompetanse og sterke drivkraft vil Trygve være et viktig tilskudd, både til NetOnNets ledergruppe og til å lede vår fortsatte ekspansjon i Norge, sier Susanne Holmström i pressemeldingen.

Det åpner svært interessante muligheter for en ledende utfordrer som jobber hardt for å tilby kundene lave priser

Powered by Labrador CMS