Toppsjef Josefin Dalum i NetOnNet (f. v.), norgessjef Peter Andersson og butikksjef Paul Mathiassen. Foto: NetOnNet

FLAGGSKIP PÅ FORUS

Den 11. april åpnet NetOnNets største butikk i Norge, med 2.200 kvadratmeter i Tvedtsenteret på Forus i Stavanger.

Publisert

Elektronikk-aktøren har vært i distriktet siden de på tidlig 2000-tall åpnet Siba i Sandnes, som i 2016 byttet navn til NetOnNet.

– Etter å ha vært i regionen i 20 år er vi nå veldig glade for å flytte inn i splitter nye lokaler som er dobbelt så store. Omgivelsene og den fantastiske takhøyden gjør at vi kan investere slik at vi endelig kan gi alle våre kunder i Stavanger en ekte opplevelse av vårt merke og konsept. Den nye Stavanger-butikken blir den største av våre norske butikker – ja, du kan kalle den vår norske flaggskipbutikk, sier norgessjef Peter Andersson i en pressemelding. 

Totalt sysselsetter butikken over 15 personer. Sortimentet er blitt mye bredere, og butikken har adkomst via egen inngang og parkering rett utenfor. 

 

Knutepunkt 

– NetOnNets konsept gjør at butikkene ikke bare fungerer som tradisjonelle butikker, men også som servicesentre og lagerknutepunkter som styrker selskapets netthandel. Her kan kundene blant annet få hjelp til ulike tjenester som reparasjoner og returer. Videre tilbyr selskapet et selvbetjeningskonsept som muliggjør enkel og effektiv handel for kundene. Hver prislapp er utstyrt med en QR-kode som direkte lenker til NetOnNet-nettstedet, med detaljert produktinformasjon samt anmeldelser fra andre kunder, heter det i pressemeldingen. 

Du kan kalle den vår norske flaggskipbutikk

– Vårt mål er alltid å tilby en sømløs handelsopplevelse hvor du kan starte kjøpet hjemme på nett og avslutte raskt og enkelt i butikk for de som ønsker det, sier Andersson. 

 

Stavanger og omegn 

Paul Mathiassen (f. v.), Josefin Dalum og Peter Andersson i NetOnNets flaggskipbutikk. Foto: NetOnNet

Butikksjef Paul Mathiassen har vært med siden oppstarten i Sandnes for drøyt 20 år siden. 

– Vi har virkelig gledet oss til denne dagen, og vi gleder oss til å ønske alle kunder fra Stavanger og omegn velkommen til vår splitter nye butikk. Vi har fylt opp butikken med elektronikkprodukter og det er også et veldig fint og stort utvalg av dingser for den kommende vår- og sommersesongen, sier Mathiassen i pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS