Norgessjef Peter Andersson. Foto: NetOnNet

NETONNET ÅPNER I BERGEN

NetOnNet fortsetter ekspansjonen i Norge, med åpningen av en ny butikk i Bergen til høsten. Denne blir med sine 2.600 kvadratmeter deres største.

Publisert

– Vi ser for oss enda en etablering i Bergen, to-tre nye butikker i Oslo, og Trondheim er også veldig interessant for oss, sier norgessjef Peter Andersson i en pressemelding.

Her heter det at flere butikker er en del av selskapets strategi for å styrke sitt omnikanal-konsept.

– Vi ser etter virkelig gode lokaler på mellom 2.000-3.000 kvadratmeter, med riktige forhold og selvfølgelig med rett beliggenhet. Målet er å fortsette å ekspandere og ta markedsandeler, sier Andersson.

 

Åsane kjøpesenter

I november gjenåpnet butikken på Alnabru i Oslo etter oppussing og en utvidelse. I april, etter 20 år i samme lokaler, ble en ny butikk i Stavanger innviet med doblet salgsareal. Den nye butikken i Bergen skal åpne til senhøsten, på Åsane kjøpesenter, der også Rema 1000 og møbelkjeden Skeidar holder til.

Vi ser etter virkelig gode lokaler på mellom 2.000-3.000 kvadratmeter

– Med 300.000 innbyggere er Bergen Norges nest største by, og selvsagt blant toppkandidatene på ønskelisten vi jobber med. Vi vet hvor kraftfullt det er å kunne opptre som en omniaktør. Ved å åpne en butikk i Bergen gir vi kundene muligheten til å møte oss, samtidig som dette driver vår ehandelspenetrasjon, og øker vårt nettsalg i området. Allerede i dag har vi en stor kundebase og ehandelsandel i Bergen. Nå ser vi frem til å gi bergensere vår fulle omnikanalopplevelse i vår nye butikk, sier Andersson i pressemeldingen.

Den nye butikken forventes å sysselsette rundt 15 personer.

– Vi har sett på en rekke ulike alternative lokaler, og gleder oss nå over å ha funnet rett plassering, sier Andersson.

Powered by Labrador CMS