JBL Authentics L16 og L8

Pressemelding fra Harman 18. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

JBL Authentics L16 og L8 kombinerer retrodesign og revolusjonerende teknologi

Kraftige trådløse høyttalere fra JBL med Harman Clari-Fi™– en ny programvare som gjenskaper 90 prosent detaljer i lyden, som ellers forsvinner med komprimerte digitale musikkfiler.

JBL lanserer nå JBL Authentics, en serie høyttalere som kombinerer JBLs legendariske lyd og nyeste teknologi med en flott retrodesign. Både JBL Authentics L16 og L8 har AirPlay, DLNA og Bluetooth for strømming av musikk fra alle trådløse enheter.

JBL Authentics er de første trådløse hjemmehøyttalerne med Harman Clari-Fi™, som gjenskaper tapte lyddetaljer og som får selvMP3-filer av dårlig kvalitet til å lyde bedre. JBL Authentics L16 tilbyr ikke bare det nyeste innen trådløs lydoverføring, men har også klassiske detaljer som for eksempel platespillerinngang. I tillegg til at de er fremstilt av et solid materiale, har høyttalerne optimerte diskant- og basselementer og en gjennomarbeidet akustisk design.

JBL Authentics har en 24-bits, 96 kHz digital signalvei som gir lyd av studiokvalitet. I CD-format gjengis musikken med 44,1 kHz samplingsfrekvens og 16-bits oppløsning. I studio tas lyden opp med 96 kHz samplingsfrekvens og 24-bits oppløsning. JBL Authentics støtter de opprinnelige frekvens- og bitnivåene, noe som gir en imponerende lydkvalitet og stereoopplevelse selv med den verst tenkelige lydfil.

JBL Authentics utmerker seg imidlertid ikke bare når det gjelder teknologi. Med et stilig trekabinett og retrofront glir høyttalerne inn i enhver innredning.

JBL Authentics L16har kabinett i valnøttre og treveis høyttalere med seks 50 W-forsterkere, som gir overlegen studiolyd og fyller store og små rom med kraftig lyd. Høyttaleren kan motta strømmet lyd trådløst via Via AirPlay, Bluetooth og DLNA, og har dessuten en optisk inngang, en 3,5 mm inngang samt en analog RCA-inngang. Den analoge platespillerinngangen har et innebygd RIAA-trinn som støtter både MM- og MC-pickuper. Med JBL Music™-appen kan du fjernstyre høyttaleren med en smarttelefon.

JBL Authentics L8har kabinett i blank, svart utførelse. Høyttaleren støtter den opprinnelige studiolyden med 96 kHz/24 bit og kan kobles til en rekke musikkspillere via AirPlay, DLNA, Bluetooth eller via en optisk kabel. Med JBL Music™-appen kan du fjernstyre høyttaleren med en smarttelefon.

"Ingen høyttaler kan gjengi opptakslyd bedre enn denne. JBL Authentics-serien er lett gjenkjennelige, klassiske høyttalere som er konstruert på bakgrunn av måten vi lytter til musikk på i dag, med den nyeste trådløse tilkoblingen," sier administrerende direktør Michael Mauser i HARMAN Lifestyle.

Pris og tilgjengelighet

JBL Authentics L16 kommer i handelen fra begynnelsen av mars og vil koste kr. 8.499:-

JBL Authentics L8 kommer i handelen fra slutten av mars og vil koste kr. kr 4.999:-

Powered by Labrador CMS