Samsungs produkter får HBO

Pressemelding fra Samsung 31. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsungs produkter får HBO

HBO Nordic lanserer i midten av oktober et nytt TV-tilbud til nordiske forbrukere. For under 10 euro i måneden får man tilgang til tekstede versjoner av HBOs og andre innholdsleverandørers TV-serier og filmer. Med tjenesten får man de siste episodene umiddelbart etter at de har vært på lufta i USA, og selvsagt tilgang til tidligere sesongers episoder. Alt tekstet på lokalt språk. Tjenesten er forhåndsinstallert i de fleste av Samsungs Smart TV-er, Blu-ray-spillere, smarttelefoner og nettbrett.

Samsung Electronics Nordic og HBO Nordic lanserer sine felles planer for det nordiske markedet på IFA i Berlin, Europas største forbrukerelektronikkmesse. Som regionens første HBO-merkede tjeneste vil HBO Nordic tilby innhold av høy kvalitet døgnet rundt, uten reklameavbrudd.  Via lokale distribusjonspartnere kan HBO tilby innhold direkte til forbrukerne både som abonnement og som en leiefilmtjeneste, Video-on-Demand.

Med HBO Nordic får abonnentene både alle sesonger og “behind the scenes”-materiale fra en lang rekke populære serier. For eksempel Boardwalk Empire,The Newsroom,Game of Thrones,True Blood,VeepochGirls, men også klassikere somSex and the City,The SopranosogThe Wire. Tjenesten inneholder også helt nye serier fra andre innholdsleverandører, slik som Magic City,Hit and Miss,ContinuumogBorgia. I tillegg kommer filmer fra de fleste av Hollywoods filmselskaper samt andre internasjonale og uavhengige selskap. Tjensten kommer til å koste under 10 euro i måneden.

– HBO Nordic er den første nordiske tjenesten som har de nyeste episodene fra HBOs originalserier, inkludert tekst på lokalt språk, og som blir tilgjengelige umiddelbart etter at de har blitt sendt i USA. En tjeneste som kommer til å være tilgjengelig fra enhver enhet med internettilgang, sier  Hervé Payan, administrerende direktør i HBO Nordic.

HBO Nordic ruller ut sin nordiske etablering via Samsung i Norden i midten av oktober. Det innebærer at Samsung har tjenesten forhåndsinstallert i Smart TV, Blu-ray-spillere med Smart Hub samt nettbrett og smarttelefoner med Androidplattformen. Tjenesten kommer også til å fungere på TV-modeller fra 2011 (D-serien), og kan lastes ned som en app via Samsung AppStore.Allerede i september begynner den første kampanjen, som innebærer at ved kjøp av Galaxy Note 10.1 eller Galaxy Tab 2 10.1 inngår seks måneder  abonnement på tjenesten.

Samsung ser samarbeidet med HBO Nordic som en strategisk utvidelse.

– Vi er flinke til å lage de beste skjermene og skape den beste bildeopplevelsen uavhengig av om det er TV, mobil, PC eller nettbrett.  Nå kan brukeren velge og vrake blant det beste HBO har å tilby, enten man sitter på bussen med sin smarttelefon, ved skrivebordet med PC-en, i sofaen foran TV-en eller i sengen med nettbrettet. Dette handler om valgfrihet, og det er et nøkkelord hos oss i Samsung, sier Thomas Anderfelt, vice president for Samsung Electronics Nordic AB.

Powered by Labrador CMS