LG BH8220BN/CN og BH5320FN

Pressemelding fra LG 30. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Moderne design møter førsteklasses lyd når LG lanserer nytt hjemmekinoanlegg

LG slipper to nye 3D Blu-ray hjemmekinoanlegg med en perfekt kombinasjon av moderne design og førsteklasses lyd. Systemene gjør LGs nye designserie innen LED-TV komplett, med et stilrent og diskret formspråk. 

LG har med sin nyeste LED-designserie vist at fjernsyn i dag kan være en del av det moderne hjemmets interiør. Nå slipper LG to nye hjemmekinoanlegg, BH8220 og BH5320, som bygger på samme tema. Anleggene gir en total underholdningsopplevelse i hjemmet, med fantastisk design og høy lydkvalitet i en smakfull kombinasjon.

Stilig design og kraftig lyd

Hjemmekinoen BH8220 kommer i både 5,1 og 2,1-konfigurasjon (henholdsvis BH8220BN og  BH8220CN), og har en polert metallfinish som er designmessig perfekt i kombinasjon med metallrammen til LGs nye LED-designserie. Det nye anlegget har en 3D Blu-ray-spiller, som kombinert med kraftige 1100 watts 5.1-lyd og nyskapende lydfunksjoner som LG Sound Gallery, leverer en lydopplevelse utover det vanlige.

BH5320FN er et litt mindre 2,1-anlegg med enkle og rette linjer i kvadratisk design, som enkelt kan smelte inn i hjemmets øvrige innredning. Anleggets utforming har åpenbare likhetstrekk med den nye LED-seriens glassfront og metallramme.

For filmelskeren

BH8220BN/CN og BH5320FN spiller naturligvis CDer, DVDer og Blu-ray i full HD. På grunn av sin 3D-kompatibilitet utfyller systemene LG Cinema 3D-TV. Med LGs elegante og passive 3D-briller, er 3D-opplevelsen skarp og flimmerfri, mens lyden av LGs elegante hjemmekinoanlegg forsterker opplevelsen av å befinne seg i handlingens sentrum.

Lyd og opplevelsessenter

I tillegg til førsteklasses lyd, tilbyr de to nye hjemmekinoanleggene et av markedets bredeste utvalg av underholdning. Uavhengig av hvilken TV brukeren har, finnes tilgang til LGs nyeste Smart TV-løsning. Det betyr en intuitiv brukeropplevelse med apps for alt fra websurfing og filmutleie til populære play-TV-kanaler og utrolig 3D-underholdning i LGs nylanserte innholdstjeneste 3D World.

Hjemmekinosystemene har også LG Smart Share, som gjør det enklere enn noensinne å dele dokumenter mellom enhetene i hjemmet. Med Bluetooth eller WiFi kan du se på bilder og filmer fra din PC, smartphone eller ekstern harddisk, eller streame musikkbiblioteket, helt trådløst. Ønsker du ikke å bruke en standard fjernkontroll, kan anlegget administreres enkelt med en app for smarttelefonen.

Pris og tilgjengelighet

BH8220BN/CN og BH5320FN er tilgjengelige for kjøp nå.

Anbefalte priser er:

• BH8220BN (5.1): 5999 NOK inkl. mva

• BH8220CN (2.1): 4999 NOK inkl. mva

• BH5320FN: 4499 NOK inkl. mva

Powered by Labrador CMS