LG Soundplate LAP340N

Pressemelding fra LG Electronics 13. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG SOUNDPLATE – DET PERFEKTE LYDSYSTEMET FOR NORSKE TV-TITTERE

– En fersk undersøkelse fra YouGov og LG Electronics* viser at nordmenn er trofaste mot TV-benken sin. Mens hele sju av ti velger benken, velger bare to av ti å henge TVen på veggen. For alle som velger å ha TVen stående på en TV-benk, har nå en ny produktkategori innenfor TV-lyd vokst fram. LG SoundPlate LAP340N, er en flat og diskre lydplate som man helt enkelt setter under TVen. Produktet ble først vist på IFA-messen i september og er nå tilgjengelig i norske butikker.  

Lydkvalitet er viktigst Når nordmennene blir spurt om hvilke som er de avgjørende kjøpskriteriene for et eksternt lydssystem til TV, viser det seg at lydkvalitet er klart viktigst. Til tross for dette, så nøyer hele 64 prosent seg med TVens innbygde lydsystem og av disse er hele 14 prosent lite fornøyde med lydkvaliteten.

– Undersøkelsen viser at majoriteten heller vil ha kompakte, brukervennlige og pent utformede lydsystem, enn store, plasskrevende hjemmekinosystem med mange kabler, sier Erik Åhsgren, produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

Samtidig er mange misfornøyde med å ha TVen som eneste lydkilde. Dette har ført til at produktkategorien soundbars har hatt en enorm vekst de siste årene. Soundbars er i hovedsak designet for veggmonterte TV-apparater, men funnene vi ser i denne undersøkelsen viser at folk flest har TVen stående på en TV-benk. I den anledning har LG lansert SoundPlate – en smart, brukervennlig og nesten usynlig lydløsning som med sine 120W gir opp til ti ganger bedre lyd enn en vanlig flatskjerm-TV.  

Vektlegger stilfull og kabelfri stue. Etter lydkvalitet, så er det brukervennlighet nordmenn vektlegger som det neste kjøpsargumentet. Nesten én av tre nordmenn anser det som en prioritet, mens hver fjerde gjerne ser at produktet er kompakt, diskret og at det passer inn i hjemmets interiør. LG SoundPlate tar lite plass i stuen og er veldig enkel å installere – enten trådløst eller med en enkel kabel. Den er rett og slett som skapt for den norske befolkning som foretrekker TV-benk – samtidig som de er opptatte av innredning.

Har du 35 millimeter til overs for bedre TV-lyd?I motsetning til soundbars plasseres ikke LGs Sound Plate LAP340N foran – men under foten på TVen. Modellen passer til TV-apparater mellom 32-55 tommer og er plassbesparende på TV-benken. LG LAP340N er en diskret designet lydplate med 4.1-lyd på 120 watt og doble innebygde subwoofers. Det 35 millimeter slanke systemet sprer lyden i flere retninger, og gir sterk og klar lyd for både høye toner såvel som de lave basstonene.

LAP340N er utrustet med Wireless Sound Sync for å gjøre det mulig å koble enheten trådløst til LG Smart TV-modeller med Magic Remote. Du kan i tillegg strømme musikk via Bluetooth fra din smartphone eller surfebrett til LAP340N.

Pris og tilgjengelighet

Anbefalt cirkapris for LG LAP340N er 3 499 NOK inkl. moms og modellen finnes tilgjengelig hos utvalgte forhandlere.

Powered by Labrador CMS