Panasonic SC-HTE80

Pressemelding fra Panasonic 26. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonics nye SpeakerBoard redefinerer TV-opplevelsen

Den nye SpeakerBoard SC-HTE80 løfter stuen med enestående lydkvalitet, lekkert design, i tillegg til enkle og fleksible tilpasningsmuligheter

Panasonic presenterer i dag SpeakerBoard SC-HTE80, en helt ny lydenhet designet for å ta lyd- og TV-underholdningen til et helt nytt nivå. SC-HTE80 er et alternativ til det tradisjonelle hjemmekino-systemet, og til de nye lydplanke-systemene. Den er i tillegg en enkel måte å forbedre hjemmeunderholdningskvaliteten på uten avansert installering.

SpeakerBoarden er ideell for TV-er opp til 42 tommer, og gir bemerkelsesverdig klar lyd og dynamisk bass via to integrerte subwoofers. Med Panasonic sin «H.Bass»- lyd-teknologi integrert vil HTE80 produsere en dyp og robust bass som gjerne ikke er mulig med tradisjonelle og kompakte høyttalere. Resultatet er en kraftig opplevelse som lar brukeren både høre og føle det som skjer på TV-skjermen.

Panasonic fokuserer mye på teknologi-innovasjoner som løfter den totale medieopplevelsen. Et eksempel er SC-HTE80 sin Clear-Mode Dialogue-funksjon som løfter lyden slik at man får inntrykk av at lyden kommer fra midten av TV-skjermen istedenfor fra undersiden.

– Panasonic sitt siste tilskudd til Home Audio Video serien er designet for å se bra ut, være brukervennlig og aller viktigst, tilby en bemerkelsesverdig lydopplevelse. Fra å høre på musikk og se filmer, til videospill og sport. Den nye SpeakerBoarden passer til alle hjemmeunderholdningsbehov, sier Jonas Eriksson, Senior Product Manager, Pansonic Nordic.

SpeakerBoarden kan tilpasses hver enkelt bruker og er kompatibel med både Bluetooth og NFC. Dette gjør at man enkelt kan koble opp smarttelefoner eller nettbrett som har Panasonic Music Streaming installert. SC-HTE80 har i tillegg en HDMI utgang som gjør at man reduserer antall kabler, og dermed begrenser ledningsrotet bak tv-en.  

SC-HTE80 er 460mm bred og kun 60mm høy. Det slanke designet er i børstet metall med skrapefri overflate, og er tilgjengelig enten i sølv eller svart slik at du kan tilpasse den til din TV.

Det stilrene og kompakte designet gjør at HTE80 passer perfekt under TV-en (opp til 42")eller i TV-benken og gjør at du enkelt kan holde området rundt TV-apparatet ryddig. 

 

Powered by Labrador CMS