Panasonic Speakerboard SC-HTE180

Pressemelding fra Panasonic 24. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer lydplanker, Speakerboard og hjemmekino-system

Panasonic frir til hjemmeunderholdnings-entusiasten

I dag lanserte Panasonic Audio-produkter for den kvalitetsbevisste hjemmeunderholdnings-entusiasten. De avdukede produktene bestod av 4K hjemmekino-system, en ny serie med slanke lydplanker, tre hjemmekino-systemer og en oppgradert versjon av Panasonics Speakerboard som ble lansert i fjor, nå tilpasset større TV-skjermer.

Klar og dynamisk lyd med nytt Speakerboard

Panasonics nye Speakerboard SC-HTE180 er det siste innenfor utviklingen av høyttalere og lydplanker. Den gir en ny og forbedret måte å nyte lyden i spill, sport, musikk eller filmer. Hovedforskjellen mellom modellen som ble lansert i fjor og årets nylanserte Speakerboard er at årets modell støtter større TV-er (fra 42 til 50 tommer).

Den nye Speakerboarden leverer en klar lyd og dynamisk bass gjennom to integrerte subwoofers. Bassen er deretter forbedret ytterligere med Panasonics H.Bass lydprosesserings-teknologi, ment å gi en dyp, robust bass som tradisjonelle høyttalere ofte har problemer med. 

I likhet med lydplankene er den utstyrt med Clear Mode Dialogue-funksjonen som gir inntrykk av at dialogen kommer fra midten av skjermen under filmer og TV-program.

Den leveres i et metallisk design med skrapefri overflate og med sine 700mm bredde og 60mm høyde passer den slanke Speakerboarden rett under TV-en og er dermed med på å reduserer rot i stuen.

Powered by Labrador CMS