Administrerende direktør Patrik Tedsjö (f. v.), Tanguy Rochcongar (eksportsjef), Mats Karlsson (styreleder) og Rickard Sohlin (nordisk salgssjef) utenfor Woods utstilling på IFA. Foto: Stian Sønsteng

FØRSTE IFA FOR WOODS

– Her på IFA treffer vi kundene våre, både svenske og utenlandske, og vi ønsker også å knytte til oss nye distributører, sier Patrik Tedsjö i Woods.

Publisert

Når vi møter ham på IFA i Berlin den første uken i september, er det første gang Woods TES Sweden AB stiller ut på messen.

– Vi har deltatt på flere andre messer, men har aldri vært her, sier Tedsjö, som er administrerende direktør i selskapet.

Noen av Woods’ svenskproduserte modeller. Foto: Stian Sønsteng.

– Hvordan tar markedet mot en svensk produsent av luftavfuktere og luftrensere?

– Veldig godt. Stort sett produseres denne type produkter i Asia, og det finnes få europeiske produsenter. Vi opplever en stor interesse, også fordi vi er svenske.

På IFA viser de to nye proffmodeller, bygd for utleie, med og uten varme.

– Dere tilbyr også produkter produsert i Asia. Merker dere mindre interesse for disse enn de svenskproduserte?

Vi opplever en stor interesse, også fordi vi er svenske

– De to linjene kompletterer hverandre. For mindre rom og kapasitet selger vi de asiatiske maskinene, mens vi for større rom og lengre produktlevetid opp mot 15 år selger våre svenske, sier Tedsjö.

På IFA viser Woods to nye proffmodeller for utleiemarkedet. Foto: Stian Sønsteng.

Når vi møter ham har han med seg tre kolleger fra Sverige.

– Vi benytter selvsagt anledningen til å se hva som ellers skjer i bransjen, sier Tedsjö.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2019, som ble distribuert 20. november. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS