LG Optimus L9

Pressemelding fra LG Electronics 6. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG OPTIMUS L9 – EN PERFEKT BLANDING AV DESIGN, PRIS OG YTELSE

LG Electronics lanserer nå enda en rimelig designtelefon i L-serien. LG Optimus L9 blir den kraftigste modellen i serien og kommer med med en 1GHz dual core-prosessor, en stor IPS-skjerm på 4,7 tommer, samt et enda større og mer effektivt batteri enn tidligere modeller i L-serien – alt for å levere best mulig brukeropplevelse.

Optimal ytelse i lekker innpakning

Designmessig er LG Optimus L9 tro mot L-serien og gir et førsteklasses inntrykk med sitt slanke formspråk, store skjerm og eksklusive materialvalg.

Under det tiltalende ytre skjuler det seg en kraftig 1GHz dual core-prosessor og 1GB RAM-minne. Den 4,7 tommers store skjermen holder høy standard, blant annet på grunn av IPS-teknologi som gir en naturtro fargegjengivelse og gode betraktningsvinkler. Til tross for sitt slanke design, har telefonen et kraftig batteri (2,150mAh SiO+) med en imponerende brukstid. Kameraet gjør opptak i 5 megapiksler og på forsiden sitter et VGA-kamera egnet for videosamtaler. Operativsystemet i LG Optimus L9 er Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Tekstoversettelse i sanntid med nye QTranslator

Det er ikke bare designet og ytelsen som gjør LG Optimus L9 til noe utover det vanlige. Den er også utrustet med en software som forenkler hverdagen. I Optimus L9 introduserer LG funksjonen QTranslator – et smart verktøy for å oversette tekst raskt og enkelt. Ved hjelp av telefonens kamera skannes teksten inn i sanntid og analyseres med

Optical Character Recognition (OCR). Brukeren får deretter oversatt ikke bare enkelte ord, men også hele setninger. QTranslator kan skanne inn 44 ulike språk, oversette til 66 språk og oversetter både offline og online.

Skriv og del effektivt – med et klikk

LG introduserer også et nytt tastatur som forenkler skrivingen. Med My Style Keyboard kan tastaturet justeres hvis man vil skrive med én eller to hender, og fungerer smidig både for høyre- og venstrehendte.

Funksjonen QMemo, tidligere Quick Memo, er en smart og lekker funksjon for mer kreative notater. Med denne funksjonen kan man enkelt ta en skjermdump for å så bruke fingeren og tegne eller notere direkte på bildet, som senere kan deles i for eksempel sosiale medier.

– LG Optimus L9 er en utrolig kompetent smarttelefon med lekkert design til en veldig konkurransedyktig pris. Denne typen ytelse forbinder man ofte med telefoner i høyere prissegmenter. Med funksjoner som QTranslator, QMemo og My Style Keyboard, blir brukeropplevelsen noe utover det vanlige, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communications i LG Electronics.

Pris og tilgjengelighet

LG Optimus L9 P760 forventes å være tilgjengelig i butikk i slutten av september til en veiledende pris på 2490 kroner inklusive moms.

Powered by Labrador CMS