HBO Nordic

Pressemelding fra HBO 31. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HBO NORDIC LANSERES I OKTOBER

HBO vil i oktober være tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Norske TV-seere får dermed mulighet til å se seriesuksesser som Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep og Girls i tillegg til filmer, dokumentarer og annet. HBO Nordic AB, det nye datterselskapet til HBO Inc. og Peter Ekelund/Parsifal International, annonserer at de vil lansere en nordisk betalings-TV kanal i midten av oktober. HBO Nordic vil være reklamefri og tilgjengelig døgnet rundt både som abonnements- og som video-on-demand-tjeneste. Kanalen leveres gjennom selskapets egen online OTT-plattform hbonordic.comog gjennom lokale leverandørpartnere.  

– Vi har sett raske og store endringer i nordiske TV-vaner de siste årene. Vår målgruppe er yngre og mer urbane enn dagens betalings-TV kunder, og de benytter en rekke ulike plattformer som PC og smarttelefoner for å se TV. De fleste innen målgruppen ser på HBO som leverandør av det ypperste innen TV-serier. Vi ser dette som en unik mulighet til å vokse i Norden, sier Hervé Payan, administrerende direktør i HBO Nordic AB.  

HBO Nordic vil tilby alle nordiske forbrukere samtlige sesonger og eksklusivt ”behind the scenes” materiale av publikumssuksesser som Boardwalk Empire , The Newsroom , Game of Thrones , True Blood , Veep og Girls , i tillegg til klassikere som Sex and the City, The Sopranos og The Wire samt serier fra andre distributører som vil være nye for nordiske seere, som Magic City , Hit & Miss , GK med Continuum og Borgia . I tillegg vil HBO Nordic tilby filmer av internasjonalt, lokalt og uavhengig format.  

– HBO Nordic blir det eneste tilbudet i Norden som leverer og streamer helt dagsaktuelle episoder av serier med lokale undertekster i tillegg til tidligere sesonger og ekstramateriell til en hvilken som helt plattform med nettilkobling slik som TV, PC, spillkonsoller eller mobiltelefoner, sier Hervé Payan.   Samtlige programmer vil være tilgjengelig for nordiske abonnenter via nettverkets streaming-tjenesten hbonordic.com for mindre enn €10 per måned.

Powered by Labrador CMS