Samsung ES9005

Pressemelding fra Samsung 30. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LED 9-serien: Samsung slår på stortromma med 75” Smart-TV

ES9005 er Samsungs største TV noensinne og Smart-TV-en som har alt. Den kombinerer bildekvalitet, design og smarte funksjoner – som for eksempel gir deg muligheten til å spille Angry Birds fra sofaen gjennom TV-ens innebygde bevegelsesstyring.

Men det er ikke bare størrelsen som vekker oppsikt. Med den nye 9-serien har Samsung lykkes med å kombinere ny teknologi og ytelse i en eksklusiv og tidløs design med champagnefarget ramme. Skjermen gir en storslagen seeropplevelse på 75”, med kun ni millimeter ramme.

TV-en har alle de smarte funksjonene vi kjenner fra Samsungs 8-serie, som stemme- og bevegelsesstyring (Smart Interaction), 3D-underholdning, nettilkopling og apper (Smart Content), samt tilrettelegging for framtidig softwareoppdateringer (Smart Evolution). I tillegg har den Samsungs siste smartfunksjon som gjør at den kan kommunisere trådløst med Samsungs høyttalerdokker i 6- og 7-serien. Med en ny dual core-prosessor går alt betydelig raskere, og det øverste kameraet på TV-en kan både stilles inn for en mer bekvem bevegelsesstyring og senkes inn i rammen når det ikke er i bruk.

Sammenlignet med ES8005 har ES9005 rundt 30 prosent bedre skarphet og svartnivå, og 60 prosent bedre lysstyrke.

Modellen kommer i butikken slutten av september med en anbefalt utsalgspris på 65 200 kroner.

Powered by Labrador CMS