Samsung Oled 9-serie

Pressemelding fra Samsung 30. august 2012;

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

OLED 9-serien:

Virkeligheten kommer nærmere på IFA

En ny kategori. Et skifte i teknologi. En ny æra. For første gang viser Samsung fram sinES9500for et europeisk publikum: En 55” OLED Smart-TV som vil forandre TV-verden for alltid.

OLED-teknologien gir det mest virkelighetstro bildet i en TV noensinne. I stedet for bakgrunnslys blir hver piksel lyst opp for seg. Dette gir ubegrenset kontrast med en særdeles realistisk fargegjengivelse, en dypere svart og enestående skyggedetaljer selv i de mørkeste scenene. Den ekstremt raske responstiden gjør at sport og actionscener, som 3D-opplevelsen, blir svært virkelighetstro.

ES9500 har samme smarte funksjoner som toppmodellene Samsung lanserte tidligere i år: Stemme- og bevegelsesstyring (Smart Interaction), 3D-underholdning, nettilkopling og apper (Smart Content), samt tilrettelegging for framtidige softwareoppdateringer (Smart Evolution). Det innebygde kameraet muliggjør bevegelsesstyring og kan felles ned i rammen når det ikke er i bruk, og i den elegante designen smalner TV-en ut mot sidene av metallrammen.

TV-en har støtte for multi view som gjør det mulig å se ulike programmer samtidig. Med Samsungs multi view 3D-briller med integrerte høretelefoner kan to personer også høre lyden til hvert sitt program. En knapp på brillene gjør det enkelt å skifte til programmet sidemannen ser på.  

Powered by Labrador CMS